۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ مرداد

آزمایشگاه تخصصی  سم شناسی  با استفاده از پیشرفته ترین دستگاههای HPLC  و Workstation  آزمایشات تخصصی شناسایی و نعیین مقدار ،افلاتوکسینهای B1,B2,G1,G1,M1 را در انواع مواد غذایی مانند انواع غلات، حبوبات، دانه های روغنی، چای ، شیر و .... را مطابق استانداردهای ملی ایران، استانداردهای جهانی و دستورالعمل های سازمان غذا و دارو انجام می دهد.

این بخش به چهار قسمت اسلاری، استخراج، تجزیه دستگاهی و انبار تقسیم بندی شده است .

همچنین در این بخش ، جهت صادرات پسته به اتحادیه اروپا گواهی صادرات از نظر ازمونهای آفلاتوکسین صادر می گردد .