۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ شنبه ۱۵ تير  
بخش اندازه گیری باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی به بهره‌برداری رسید.

معاونت غذا ودارو کرمان :

بخش اندازه گیری باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی  به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو کرمان بخش اندازه گیری میزان باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت  شروع به کار کرد.

دکتر محمد رضا ضرابی مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی  با بیان اینکه این قسمت آزمایشگاه از اواسط سال 97 با پیگیری  معاون غذا ودارو،  جهت تامین پرسنل مجرب وآماده سازی فضای مناسب واستقرار روش ازمایش وراه اندازی دستگاه اعتبار سنجی نتایج ودر نهایت پس از شرکت در آزمون هایی مهارت آزمایی و با  تایید اداره کل آزمایشگاه های  سازمان برطبق  ضوابط و دستوالعمل سازمان غذا وداراز  ابتدای سال 1398  آزمایش بر روی نمونه هایی محصولات کشاورزی  آغاز به کار کرد.

ایشان همچنین گفتند پرسنلی که در این بخش همکاری دارنددکتر  محمد مهدی پور دکترای شیمی تجزیه وخانم مهندس مهدیه رامشک کارشناس ارشد شیمی تجزیه می باشند

دکتر مهدی پور  نیز در توضیحاتی اظهار داشتند دستگاه مورد استفاده در این بخش  GC-M S       که یکی ازپیشرفته ترین  دستگاه ها در این زمینه می باشد. به ارزش تقریبی بیست ملیارد ریال  می باشد.ومحصولات هندوانه،خربزه، خیار، گوجه ، سیب درختی ، مرکبات(پرتقال، نارنگی) توت فرنگی ، گندم، برنج  در این بخش مورد پایش قرار گرفته و برهمین اساس در غلات 85 نوع سم، میوه ها وصیفی جات 110 نوع سم مورد ارزیابی وپایش قرار میگیرد . ودرصدد افزایش نمونه ها  در سال و تشخیص باقیمانده  سموم در محصولات کشاورزی  در طی سال جاری حداقل بر روی 600 نمونه محصول کشاورزی  ارزیابی انجام شود. / انتهای پیام