دوره آموزشی تشخیص سریع آلودگی های میکروبی
انجمن مسئولین فنی کارخانجات تولید موادخوراکی آشامیدنی کرمان برگزار کرد.
آشنایی مسئولین فنی کارخانجات تولید مواد غذایی و آشامیدنی با روش های تشخیص سریع آلودگی های میکروبی
دوره آموزشی تشخیص سریع آلودگی های میکروبی ویژه مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی، 15 مرداد ماه در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
این دوره به همت انجمن مسئولین فنی و همکاری معاونت غذا و دارو کرمان برگزار شد.
در این دوره آموزشی، دکتر فهیمی اسکوئی مدیرعامل شرکت بازرسی ics و مدرس دوره، آموزش های لازم را ارائه کرد.