۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۳ دي   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۳ دي   

 

دوره آموزشی ممیزی ایمنی مواد غذایی برگزار شد.

دوره اموزشی  دوروزه  ممیزی مبتنی بر استاندارد  های مدیریت ایمنی مواد غذایی 

ISO 22000   و به منظور تشکیل کارگروهای  فرعی ممیزی جهت ارزیابی کارخانجات موادغذایی،آشامیدنی  وآرایشی وبهداشتی   در تاریخ  های 12 و13 دی ماه سال جاری توسط  مهندس علیرضا غیاثی برگزار گردید.

پیرونامه  سازمان غذا و دارو   وبه همت کارشناسان اداره غذا کرمان  یک دوره آموزشی ممیزی ISO 22000   مبتنی بر استاندارد های مدیریت ایمنی مواد غذایی و به منظور تشکیل کارگروهای فرعی ممیزی  در محل ساختمان   یاس دانشکده  داروسازی  در مجموعه پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی وآرایشی و بهداشتی  اداره غذا  کرمان  وکارشناس اداره غذا قطب هشتم کشوری ( دانشگاههای علوم پزشکی بم،  رفسنجان ، زابل، زاهدان ،سیرجان ، جیرفت  ) برگزار گردید.

دراین جلسه آموزشی مهندس علیرضا غیاثی استاد تایید شده  سازمان غذا ودارو  و مدرس  با تجربه  دوره های ممیزی در خصوص  مبانی  و اصول کلی استاندارد   ISO  22000را تشریح نموده وبه ذکر موارد عینی و اصول کلی ممیزی  برای کارخانجات  ارائه کردند  .وهمچنین  سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و  الزامات هرسازمان در زنجیره موادغذایی و الزامات سیستم مدیریت کیفیت  وایمنی محصول ، مدیریت حفظ  محیط بهداشتی (  طراحی ،مستند ،اجرا ، تصدیق ، ارزیابی مورد به مورد  واقدام جهت دستیابی به نتایج مورد نظر )  به تفضیل صحبت نمود.

وی همچنین  در خصوص عوامل تاثیر  گذار  در یک برنامه ممیزی گفت: یک برنامه ممیزی به ماهیت و پیچیدگی سازمانی که قرار است ممیزی شود بستگی دارد و ممکن است از یک یا چند ممیزی تشکیل شود.