دوره آموزشی ممیزی ایمنی مواد غذایی برگزار شد.
دوره اموزشی دوروزه ممیزی مبتنی بر استاندارد های مدیریت ایمنی مواد غذایی
ISO 22000 و به منظور تشکیل کارگروهای فرعی ممیزی جهت ارزیابی کارخانجات موادغذایی،آشامیدنی وآرایشی وبهداشتی در تاریخ های 12 و13 دی ماه سال جاری توسط مهندس علیرضا غیاثی برگزار گردید.
پیرونامه سازمان غذا و دارو وبه همت کارشناسان اداره غذا کرمان یک دوره آموزشی ممیزی ISO 22000 مبتنی بر استاندارد های مدیریت ایمنی مواد غذایی و به منظور تشکیل کارگروهای فرعی ممیزی در محل ساختمان یاس دانشکده داروسازی در مجموعه پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و با حضور کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی وآرایشی و بهداشتی اداره غذا کرمان وکارشناس اداره غذا قطب هشتم کشوری ( دانشگاههای علوم پزشکی بم، رفسنجان ، زابل، زاهدان ،سیرجان ، جیرفت ) برگزار گردید.
دراین جلسه آموزشی مهندس علیرضا غیاثی استاد تایید شده سازمان غذا ودارو و مدرس با تجربه دوره های ممیزی در خصوص مبانی و اصول کلی استاندارد ISO 22000را تشریح نموده وبه ذکر موارد عینی و اصول کلی ممیزی برای کارخانجات ارائه کردند .وهمچنین سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و الزامات هرسازمان در زنجیره موادغذایی و الزامات سیستم مدیریت کیفیت وایمنی محصول ، مدیریت حفظ محیط بهداشتی ( طراحی ،مستند ،اجرا ، تصدیق ، ارزیابی مورد به مورد واقدام جهت دستیابی به نتایج مورد نظر ) به تفضیل صحبت نمود.
وی همچنین در خصوص عوامل تاثیر گذار در یک برنامه ممیزی گفت: یک برنامه ممیزی به ماهیت و پیچیدگی سازمانی که قرار است ممیزی شود بستگی دارد و ممکن است از یک یا چند ممیزی تشکیل شود.