۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان  

دورهای آموزشی با عناوین کاهش اسیدهای چرب ترانس در روغن ها وکاهش ترانس با استفاده ازفرمولاسیون جدید برگزارشد.
در راستای وظایف ذاتی سازمان غذاودارو وبا همت کارشناسان اداره نظارت برموادغذایی ،آشامیدنی وآرایشی وبهداشتی کرمان ودر جهت ارتقاء وبروز شدن سطح آگاهی ودانش کارشناسان اداره غذا ونمایندگان اداره در قطب هشتم کشور و مسئولین فنی کارخانجات دوره های آموزشی با عناوین الف : کاهش اسید چرب ترانس در روغن ها با استفاده از استریفیکاسیون داخلی
ب:کاهش ترانس با استفاده از فرمولاسیون جدید واستفاده از روغن های با مقاومت بالا ، در اولین روز آبانماه در محل خانه دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزارشد.
دراین جلسه ابتدا مهندس سیروس کریمانه رئیس دانشگاه جامع کابردی تعاونی روغن نباتی ابتدا در مورد کاهش ترانس در روغن ها با استفاده از استریفیکاسیون سخنرانی کردند و در ادامه جلسه مهندس احسان جواهریان عضوکمیته راهبردی انجمن صنایع روغن نباتی راهکارهایی استفاده از روغن هایی با مقاومت بالادر صنعت غذایی بیان کرده و نکات مهمی را در هنگام خرید محصولات غذایی در مورد حداقل اطلاعاتی که هر شهروند باید داشته باشد، شامل مواد تشکیل‌دهنده، برچسب نشانگر رنگی تغذیه‌ای... دراین جلسه بیان شد. لازم به ذکر است این دوره آموزشی با رضایت و استقبال مسئولین فنی مواجه شد.