۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۲۷ شهريور   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۲ تير   

خانم فائزه قنبری گوهری

رییس اداره تغذیه

تحصیلات: ارشد علوم تغذیه

شماره تماس: 31325353-034
 

شرح وظایف:
 

  •  برنامه ریزی و نظارت بر کلیه اموراداره تغذیه
  •  انجام برنامه ریزی های بلند مدت در راستای سیستهای حوزه جهت ایجاد بهترین کیفیت و کمیت در مراحل تغذیه
  • تنظیم و تدوین نهایی برنامه غذایی ( هفتگی–ماهیانه) متناسب با فصول و مناسبتها با توجه به نظرات دانشجویی و هزینه معاونت.
  • نظارت ، ارزیابی عملکرد کارشناسان و کلیه پرسنل شاغل در اداره تغذیه
  • ارائه راهکار و برنامه ریزی های لازم در جهت پیشبرد اهداف اداره تغذیه به سوی استاندارد سازی بیشتر با همکاری و نظر کارشناسان مربوطه .
  • نظارت بر کلیه امور تغذیه سلف سرویس ها و مشکلات تغذیه ای دانشکده های اقماری
  • هماهنگی با ادارات درون سازمانی و فراسازمانی در راستای پیشبرد اهداف اداره
  •  
  • رسیدگی به بهداشت موادغذایی و مشارکت درارائه خط مشی‌های لازم در زمینه تغذیه دانشجویان و خدمات غذایی
  • ارائه آموزش‌های لازم به کارکنان وکادر خدماتی شاغل درسلف سرویسها، به منظور آشنایی با اصول صحیح تغذیه دانشجویان
  • پیشنهاد و انجام آزمایشات لازم ازمواد غذایی خام و پخته
  • ارائه نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحدهای اجرایی ذیربط درتامین تغذیه دانشجویان
  • انجام نظرسنجی غذایی از دانشجویان به منظور پیش‌بینی درتنظیم برنامه‌های غذایی دانشجویان
  • ارائه گزارش و راهکارهای مناسب درجهت حل مشکلات تغذیه‌ای دانشجویان
  • انجام بازدیدهای مستمر و غیرقابل پیش‌بینی ازسلف سرویسها و مراکز توزیع غذای دانشجویان درخوابگاهها
  • رسیدگی به امورپخت وپز و توزیع نان مصرفی دانشجویان
  • انجام اقدامات مربوط به تهیه، نگهداری، پخت و توزیع غذا براساس اصول بهداشتی ورژیم‌های غذایی با در نظرگرفتن شرایط تغذیه دانشجویان وضوابط ابلاغی ازمراجع ذیربط
  • پر کردن چک لیست های نظارتی روزانه
  • ارائه آمار غذایی و بررسی مواد مصرفی در سلف مرکزی
  • تهیه آمار پخت به صورت ماهانه و ابلاغ آن به پیمانکار و مدیریت دانشجویی

 


 


 

آقای سبحان نیکوئی

کارشناس اداره تغذیه

تحصیلات :کارشناسی علوم تغذیه

شماره تماس :31325353- 034                                         

 

شرح وظایف:

  • رسیدگی به بهداشت موادغذایی و مشارکت درارائه خط مشی‌های لازم در زمینه تغذیه دانشجویان و خدمات غذایی
  • ارائه آموزش‌های لازم به کارکنان وکادر خدماتی شاغل درسلف سرویسها، به منظور آشنایی با اصول صحیح تغذیه دانشجویان
  • پیشنهاد و انجام آزمایشات لازم ازمواد غذایی خام و پخته
  • ارائه نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحدهای اجرایی ذیربط درتامین تغذیه دانشجویان
  • انجام نظرسنجی غذایی از دانشجویان به منظور پیش‌بینی درتنظیم برنامه‌های غذایی دانشجویان
  • ارائه گزارش و راهکارهای مناسب درجهت حل مشکلات تغذیه‌ای دانشجویان
  • انجام بازدیدهای مستمر و غیرقابل پیش‌بینی ازسلف سرویسها و مراکز توزیع غذای دانشجویان درخوابگاهها
  • رسیدگی به امورپخت وپز و توزیع نان مصرفی دانشجویان
  • انجام اقدامات مربوط به تهیه، نگهداری، پخت و توزیع غذا براساس اصول بهداشتی ورژیم‌های غذایی با در نظرگرفتن شرایط تغذیه دانشجویان وضوابط ابلاغی ازمراجع ذیربط
  • پر کردن چک لیست های نظارتی روزانه

 

آقای حسین کلامی

ناظر طبخ و توزیع آشپزخانه

شماره تماس :31325353- 034                                         

 
 

شرح وظایف:

  • کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی جهت طبخ غذا در آشپزخانه از نظر داشتن علامت استاندارد، تاریخ تولید، انقضاء و کنترل علایم ظاهری محصول از نظر رنگ، طعم و ...

  • نظارت بر کلیه مراحل آماده سازی مواد اولیه و طبخ غذا از حیث رعایت بهداشت و مسائل کیفی

  • نظارت بر نحوه توزیع غذا

  • نظارت بر بهداشت فردی کلیه کارکنان و کارت بهداشت

  • نظارت بر بهداشت محیط آشپزخانه و سلف سرویس ها و تجهیزات پخت

  • ارائه گزارش به رییس اداره تغذیه

  • کنترل سردخانه ها از نظر بهداشتی، مواد موجود در سردخانه، دما و ...