تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد

(زمان ثبت نام به پایان رسیده است)

اطلاعیه پذیرش دانشجو

در دوره تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) بیولوژی سالمندی

بدینوسیله به اطلاع می رساند دانشگاه علوم پزشکی کرمان در تابستان 98 در دوره تکمیلی تخصصی بیولوژی (فلوشیپ) سالمندی (گروه فیزیولوژی و فارماکولوژی) دانشجو می پذیرد.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمان

آگهی پذیرش دوره تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) بیولوژی سالمندی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمان بر اساس دستورالعمل های داخلی جهت دوره تکمیلی بیولوژی سالمندی در تابستان 98 از بین اعضاء هیئت علمی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی منطقه 8 داوطلب می پذیرد.

-  طول دوره مذکور یکسال (2 روزدر هفته) و ظرفیت پذیرش 20 نفر می باشد.

-  75 درصد سهمیه پذیرش به دانشگاه علوم پزشکی کرمان و 25 درصد ظرفیت به سایر دانشگاه های منطقه 8 اختصاص داده شده است.

-  تاریخ ثبت نام داوطلبین: 98/3/8  لغایت 98/3/31

-  رشته پیش نیاز: کلیه رشته های تخصصی پزشکی و طب ایرانی، رشته های علوم پایه پزشکی (فیزیولوژی، علوم تشریح، بیوشیمی، ایمنی شناسی، ژنتیک، علوم اعصاب، فارماکولوژی، تغذیه) و رشته های پرستاری و پیراپزشکی (هماتولوژی، فیزیوتراپی، توانبخشی و بهداشت)

-  مدارک مورد نیاز: ارائه حکم رسمی قطعی، آزمایشی، پیمانی هیئت علمی دانشگاه های مذکور

- فتوکپی دانشنامه تخصصی یا گواهی قبولی در امتحان دانشنامه (دکترای تخصصی پزشکی، پایه یا پیراپزشکی)

- فتوکپی کارت ملی و صفحات شناسنامه

- فتوکپی کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم برای آقایان

- ارائه مجوز از دانشگاه متبوع جهت شرکت در دوره

- واریز 2/000/000  ریال به عنوان حق ثبت نام و شرکت در دوره به حساب شماره 239998900  بانک رفاه به نام در آمدهای متفرقه دانشکده پزشکی

- ثبت نام از طریق سایت  دانشگاه علوم پزشکی کرمان  به نشانی http://www.kmu.ac.ir/fa  می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید

33257660-64 (034)