با حضور مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت صورت پذیرفت:
آغاز به کار نمایشگاه سه قاب از روزهای خاک گرفته
۱۳۹۵ دوشنبه ۵ مهر
نمایشگاه سه قاب از روزهای خاک گرفته با حضور مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت و مسئولين دانشگاه و ناحیه بسیج دانشجویی کار خود را آغاز کرد.
آغاز به کار نمایشگاه سه قاب از روزهای خاک گرفته
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۵ تير
دوشنبه 14 تیرماه طی مراسمی از زحمات جعفری تقدیر و محمدحسین فدایی به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه معرفی شد.
چهارمین یادواره شهید حمید ادیبی برگزار شد
۱۳۹۵ چهارشنبه ۸ ارديبهشت
چهارمین یادواره شهید ادیبی با حضور مسئولان دانشگاه و پدر آن شهید دوشنبه 6 اردیبهشت در مسجد پیامبر اعظم برگزار شد.
چهارمین یادواره شهید حمید ادیبی برگزار شد
یادواره شهدای مدافع حرم برگزار شد
۱۳۹۴ شنبه ۲۲ اسفند
به گزارش کانون خبرنگاران بسیج دانشجویی، یادواره شهدای مدافع حرم دوشنبه 17 اسفند در مسجد پیامبر اعظم(ص) با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر عارفی و مداحی و مرثیه سرایی برگزار شد.
یادواره شهدای مدافع حرم برگزار شد
ثبت نام اردوی راهیان نور 94 آغاز شد
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۸ بهمن
با توجه به نزدیکی ایام آغاز حرکت معنوی اردوی راهیان نور و بازدید از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، بسیج دانشجویی دانشگاه نیز همچون سنوات گذشته اقدام به برگزاری این اردو خواهد کرد.
ثبت نام اردوی راهیان نور 94 آغاز شد
جشن بزرگ عید غدیر با حضور پرشور دانشجویان در محوطه مسجد پیامبراعظم(ص) برگزار شد
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۲ مهر
جشن بزرگ عید غدیر جمعه 10 مهر ماه و با حضور پر شور دانشجویان در محوطه مسجد پیامبراعظم(ص) برگزار شد.
جشن بزرگ عید غدیر با حضور پرشور دانشجویان در محوطه مسجد پیامبراعظم(ص) برگزار شد
نمایشگاه نگین درخشان، به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار می شود
۱۳۹۴ دوشنبه ۳۰ شهريور
به گزارش کانون خبرنگاران بسیج دانشجویی، نمایشگاه نگین درخشان به مناسبت هفته دفاع مقدس از تاریخ28 شهریور ماه لغایت 6 مهر ماه در جوار مزار شهید حمید ادیبی برقرار می باشد.
نمایشگاه نگین درخشان، به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار می شود
جشن میلاد امام حسین(ع) با حضور پرشور دانشجویان در محوطه مسجد پیامبر اعظم (ص) برگزار شد
۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
به گزارش کانون خبرنگاران بسیج دانشجویی جشن ولادت امام حسین (ع) جمعه اول خرداد ماه از ساعت 21 با حضور پر شور دانشجویان و مسئولین دانشگاه در محوطه مسجد پیامبراعظم (ص) برگزار شد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۴ ارديبهشت
به گزارش کانون خبرنگاران بسیج دانشجویی دانشگاه، مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه معرفی شد.