۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
سندرم کارپال تانل خطری در کمین دستان شما
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
امروزه و با آغاز قرن جدید بیماریهای شغلی نیز اجتناب ناپذیر می باشد و در آغاز عصر فنآوری یکی از شایع ترین این بیماریها ناشی از کار با کامپیوتر سندرم "کارپال تانل" است.
سندرم کارپال تانل خطری در کمین دستان شما
همایش هم اندیشی مدیران ارشد مراکز مدیریت حوادث وفوريت هاي پزشكي قطب جنوب شرق ایران
۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت
همایش هم اندیشی مدیران ارشد مراکز مدیریت حوادث و فوريت هاي پزشكي قطب جنوب شرق ایران صبح روز سه شنبه هفدهم اردیبهشت ماه 92 به میزبانی مرکز مدیریت حوادث و فوريت هاي پزشكي کرمان برگزار گردید.
حضور مرکز مدیریت حوادث وفوريتهاي پزشكي دانشگاه در مراسم وداع با هفت شهید گمنام
۱۳۹۲ شنبه ۲۴ فروردين
مرکز مدیریت حوادث کرمان با استقرار 4 دستگاه آمبولانس و حضوردر مراسم وداع با هفت شهید گمنام هشت سال دفاع با آرمان های شهدا و امام شهدا تجدید پیمان نمود.
حضور مرکز مدیریت حوادث وفوريتهاي پزشكي دانشگاه در مراسم وداع با هفت شهید گمنام
برگزاري نشست روساي مراکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و جهاد دانشگاهی
۱۳۹۲ شنبه ۲۴ فروردين
در روز یکشنبه بیست و یک فروردین ماه جلسه ای با حضور دکتر صابری نیا سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و مهندس حیدری جانشین معاونت جهاد دانشگاهی و جمعی از مسئولین دو مرکز برگزار شد.
برگزاري نشست روساي مراکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و جهاد دانشگاهی
استقرار كمپ هاي سلامت در كرمان مطلوب اعلام شد
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ فروردين
معاون اجرايي مركز مديريت حوادث و فوريت هاي پزشكي دانشگاه با حضور در يكي از كمپ هاي سلامت مستقر در شهر كرمان، گفت: استقبال و مراجعه مردم اين شهر به كمپ هاي سلامت مطلوب است.
استقرار كمپ هاي سلامت در كرمان مطلوب اعلام شد
حضور مرکز مدیریت حوادث و فوريت هاي پزشكي در مراسم سالگرد امیر سپهبد صیاد شیرازی
۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ فروردين
همزمان با 21 فروردین ماه مصادف با سالگرد شهادت امیر سرافراز ارتش اسلام امیر سپهبد صیاد شیرازی، مراسم بزرگداشت این شهید گرانقدر در مسجد جامع کرمان برگزار شد.
حضور مرکز مدیریت حوادث و فوريت هاي پزشكي در مراسم سالگرد امیر سپهبد صیاد شیرازی
برگزاری کارگاه آموزش مدیریت بحران در بیمارستان ارجمند کرمان
۱۳۹۱ شنبه ۲۶ اسفند
کارگاه آموزش مدیریت بحران در بیمارستان ارجمند کرمان به تقاضای مسئولین بیمارستان و به همت مركز مديريت حوادث و فوريت هاپزشكي دانشگاه در تاريخ نوزدهم اسفند ماه در سالن آموزش این بیمارستان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزش مدیریت بحران در بیمارستان ارجمند کرمان
حضور اورژانس کرمان در طرح امداد نوروزی
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۳ اسفند
در بیست و سومین روز از اسفند ماه سال جاری با حضور نیروهای امدادی و انتظامی طرح امداد نوروزی آغاز شد.
حضور اورژانس کرمان در طرح امداد نوروزی
نشست اعضاي بسیج جامعه پزشکی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی
۱۳۹۱ يکشنبه ۶ اسفند
در دومین روز از آخرین ماه سال جاری نشستی با حضور اعضاي بسیج جامعه پزشکی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کرمان در قالب حلقه های صالحین در نماز خانه معاونت بهداشتی برگزار گردید.
نشست اعضاي بسیج جامعه پزشکی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی
گردهمایی معاونین دانشگاه در رابطه با مانور بزرگ مدیریت بحران
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند
نشست معاونین دانشگاه در آستانه نزدیک شدن به مانور بزرگ مدیرت بحران در محل ستاد هدایت عملیات ،مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای بزشکی دانشگاه در اول اسفند ماه سال جاری برگزار شد.
گردهمایی معاونین دانشگاه در رابطه با مانور بزرگ مدیریت بحران