۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
اهدای عضو نجات بخش زندگی یک نفر شد
۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۴ تير
هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: با رضایت خانواده مرحوم میرزایی، کبد وی برای پیوند به بیمار نیازمند دریافت عضو به شیراز ارسال شد.
اهدای عضو نجات بخش زندگی یک نفر شد
رئیس اداره پیوند دانشگاه خبر داد:
صدور کارت اهدای عضو برای 7500 نفر
۱۳۹۷ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت
رئیس اداره پیوند و فراهم آوری اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: تاکنون بیش از هفت هزار و 500 نفر برای دریافت کارت اهدای عضو پذیرش و کارت برای آنها صادر شده است .
صدور کارت اهدای عضو برای 7500 نفر
با رضایت خانواده حسینی از شهرستان جیرفت:
دختر جوان 20 ساله ناجی سه زن نیازمند دریافت عضو
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
هماهنگ کننده پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: دختر جوان 20 ساله که در صحنه تصادف دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده اش دو کلیه و کبد وی به بیماران نیازمند دریافت عضو اهدا شد.
دختر جوان 20 ساله ناجی سه زن نیازمند دریافت عضو
اهدای عضو بار دیگر نجات بخش زندگی شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۲ ارديبهشت
هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: خانواده مرحومه"کبری یکتاش" با اهدای عضو عزیز از دست رفته خود، نجات بخش زندگی یک نفر شدند.
اهدای عضو بار دیگر نجات بخش زندگی شد
بخشندگی خانواده ای از شهرستان بافت نجات بخش زندگی سه نفر شد
۱۳۹۶ شنبه ۲۸ بهمن
هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: با رضایت خانواده ای از شهرستان بافت، اعضای بدن مرحوم"علی دهقانی" به بیماران نیازمند دریافت عضو اهدا شد.
بخشندگی خانواده ای از شهرستان بافت نجات بخش زندگی سه نفر شد
هدیه خانواده ای از شهرستان سیرجان به بیماران نیازمند دریافت عضو
۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي
خانواده ای از شهرستان سیرجان اعضای بدن عزیز خود را که دچار مرگ مغزی شده بود به بیماران نیازمند دریافت عضو هدیه دادند.
هدیه خانواده ای از شهرستان سیرجان به بیماران نیازمند دریافت عضو
کودک 6 ساله نجات بخش زندگی سه نفر شد
۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: اعضای کودک 6 ساله از شهرستان کوهبنان که بر اثر سانحه تصادف دچار مرگ مغزی شده بود، به بیماران نیازمند دریافت عضو اهدا شد.
کودک 6 ساله نجات بخش زندگی سه نفر شد
با اقدام خداپسندانه یک خانواده از شهرستان منوجان:
اعضای جوان 19 ساله به بیماران نیازمند دریافت عضو اهدا شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان از اهدای اعضای جوان 19 ساله به بیماران نیازمند دریافت عضو خبر داد.
اعضای جوان 19 ساله به بیماران نیازمند دریافت عضو اهدا شد
اهدای اعضای جوان 19 ساله به بیماران نیازمند دریافت عضو
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: اعضای جوان 19 ساله که در اثر تصادف دچار مرگ مغزی شده بود شامگاه 12 آذرماه به بیماران نیازمند دریافت عضو در لیست انتظار پیوند زده شد.
اهدای اعضای جوان 19 ساله به بیماران نیازمند دریافت عضو
هدیه خانواده زرندی به سه بیمار نیازمند دریافت عضو
۱۳۹۶ دوشنبه ۸ آبان
هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: خانواده" مسعود حسنخانی" از شهرستان زرند اعضای بدن عزیز خود را به سه بیمار نیازمند دریافت عضو اهدا کردند.
هدیه خانواده زرندی به سه بیمار نیازمند دریافت عضو