۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی کرمان:
کسب رتبه 7 در میان 21 مرکز تحقیقات با ردیف بودجه مستقل بیومدیکال توسط مرکز تحقیقات علوم اعصاب
۱۳۹۷ دوشنبه ۸ بهمن
مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی کرمان موفق شد رتبه هفتم در میان 21 مرکز تحقیقاتی با ردیف بودجه مستقل بیومدیکال را درکشور کسب کند.
انعقاد تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی کرمان با شرکت برق منطقه ای
۱۳۹۷ شنبه ۶ بهمن
دانشگاه علوم پزشکی امروز با شرکت برق منطقه ای کرمان تفاهم نامه همکاری مشترک پژوهشی، آموزشی، مشاوره ای و خدمات تخصصی منعقد کرد.
انعقاد تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی کرمان با شرکت برق منطقه ای
سرپرست جدید دانشکده پرستاری و مامایی معرفی شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۳ بهمن
سرپرست جدید دانشکده پرستاری و مامایی رازی در مراسمی با حضور دکتر رشیدی نژاد رییس دانشگاه امروز سوم بهمن ماه معرفی شد .
سرپرست جدید دانشکده پرستاری و مامایی معرفی شد
کارگاه تحکیم بنیان خانواده برگزار شد
۱۳۹۷ دوشنبه ۱ بهمن
کارگاه تحکیم بنیان خانواده به همت مرکز تحقیقات دین پژوهی و طب دانشگاه امروز در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
کارگاه تحکیم بنیان خانواده برگزار شد
آب مروارید یکی از علل شایع نابینایی در دنیا
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ دي
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و فوق تخصص بیماری های قرنیه، آب مروارید را یکی از علل شایع نابینایی در دنیا عنوان کرد و گفت: این بیماری اگر به موقع تشخیص داده شود با جراحی قابل درمان است.
آب مروارید یکی از علل شایع نابینایی در دنیا
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت روز پرستار
۱۳۹۷ شنبه ۲۲ دي
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پیامی، ولادت حضرت زینب(س)و روز پرستار را تبریک گفت. متن پیام به این شرح است:
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت روز پرستار
پیام های تسلیت دی ماه 1397
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۹ دي
پیام های تسلیت دی ماه 1397
آنچه باید در مورد قلب سالم بدانیم
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۹ دي
متخصص قلب و عروق و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: قلب سالم قلبی است که بتواند به صورت منظم و مناسب جریان های خون را به ارگان های حیاتی بدن فراهم کند.
آنچه باید در مورد قلب سالم بدانیم
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد:
همایش اساتید بسیجی
۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۳ دي
همایش اساتید بسیجی "نقش استاد انقلابی در دهه پنجم انقلاب" امروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس دانشگاه برگزار شد.
 همایش اساتید بسیجی
معرفی سامانه ها و اپلیکیشن های حوزه سلامت
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۲ دي
با حضور دانشگاه علوم پزشکی کرمان در اولین نمایشگاه فناوری های نوین در روابط عمومی 30 سامانه و 3 اپلیکیشن مربوط به حوزه سلامت معرفی شد.
معرفی سامانه ها و اپلیکیشن های حوزه سلامت