۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
سلسله جلسات مهارت های همسرداری دوشنبه هر هفته برگزار می شود
۱۴۰۱ شنبه ۱۳ اسفند
سلسله جلسات مهارت های همسرداری ویژه دانشجویان متاهل دوشنبه هر هفته ساعت ۲۰:۳۰ برگزار می شود.
سلسله جلسات مهارت های همسرداری دوشنبه هر هفته برگزار می شود
ویژه برنامه ولادت حضرت علی اکبر ( ع) روزجوان همراه با مولودی خوانی و قرعه کشی و اهداءجوایز
۱۴۰۱ شنبه ۱۳ اسفند
به همت واحد خواهران دفتر نهاد، ویژه برنامه ولادت حضرت علی اکبر ( ع) روزجوان در نمازخانه خوابگاه بوستان ۱ برگزار می شود.
مراسم قرائت دعای ندبه برگزار شد
۱۴۰۱ شنبه ۱۳ اسفند
مراسم قرائت دعای ندبه به همت واحد فرهنگی تشکل جامعه اسلامی در خوابگاه بوستان برگزار شد.
مراسم قرائت دعای ندبه برگزار شد
فعالان حوزه نماز دانشگاه علوم پزشکی کرمان تجلیل شدند
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۱ اسفند
فعالان حوزه نماز با حضور رئیس دانشگاه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در مسجد پیامبر اعظم (ص) 10 اسفندماه در محل مسجد پیامبر اعظم (ص) پردیس دانشگاه علوم ‍پزشکی کرمان، تقدیر شدند.
فعالان حوزه نماز دانشگاه علوم پزشکی کرمان تجلیل شدند
جشن اعیاد شعبانیه در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
جشن اعیاد شعبانیه با حضور پرسنل ستادی دانشگاه و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی عارفی شنبه 6 اسفند 1401 در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
جشن اعیاد شعبانیه در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
امروز سپاه پاسداران خار چشم دشمنان اسلام است
۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
حجت الاسلام عارفی گفت: امروز سپاه پاسداران خار چشم دشمنان اسلام است لذا کمر همت در تخریب این نهاد مقدس و موثر بسته است. دشمن ، دشمن است اگر کاری غیر از این کند مایه تعجب است. اما اشتباه از این نهاد مق...
امروز سپاه پاسداران خار چشم دشمنان اسلام است
شانزدهمین دوره طرح رویش ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۴۰۱ پنج شنبه ۴ اسفند
شانزدهمین دوره طرح رویش ویژه دانشجویان جدیدالورود ، به مدت 2 روز از تاریخ 2 اسفند 1401برگزار شد.
شانزدهمین دوره طرح رویش ویژه دانشجویان جدید الورود
۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، شانزدهمین دوره طرح رویش ویژه دانشجویان جدید الورود برگزار می شود.
شانزدهمین دوره طرح رویش ویژه دانشجویان جدید الورود
تهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار می کند؛
جشنواره سراسری «بر مدار امید»
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ بهمن
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با همکاری دانشگاه های سراسر کشور جشنواره ملی "بر مدار امید" را برگزار می کند.
جشنواره سراسری «بر مدار امید»
دومین رویداد آینده روشن برگزار می شود
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ بهمن
به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و بنیاد ملی نخبگان در مشهد مقدس برگزار می‌شود.
دومین رویداد آینده روشن برگزار می شود