۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
گرامیداشت روز ملی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی ایرانی
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
به مناسبت 25 تیرماه روز ملی طب سنتی ایرانی، مراسمی با همکاری انجمن علمی طب سنتی ایرانی شعبه کرمان، در دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
گرامیداشت روز ملی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی ایرانی
کارگاه آشنایی با اصول کلی نگارش و اخذ پذیرش مقالات در دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۳ تير
کارگاه آشنایی با اصول کلی نگارش و اخذ پذیرش مقالات، با حضور دکتر مجتبی شکیبایی، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه، یکشنبه 23 تیرماه در سالن اجتماعات دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد.
اجرای طرح رایگان کنترل فشارخون در سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه
۱۳۹۸ سه شنبه ۴ تير
طرح رایگان کنترل فشارخون از اول تیرماه در سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه در حال انجام است.
اجرای طرح رایگان کنترل فشارخون در سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه
جلسه هم اندیشی با موضوع، سندرم متابولیک در دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۸ خرداد
جلسه هم اندیشی با موضوع، سندرم متابولیک با حضور دکتر غلامرضا اسدی کرم مدیر گروه بیوشیمی سه شنبه 28 خردادماه در سالن اجتماعات دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد.
جلسه هم اندیشی با موضوع، سندرم متابولیک در دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد
برگزاری دومین انتخابات هیات مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران شعبه کرمان
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۷ خرداد
دومین انتخابات هیات مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران شعبه کرمان، دوشنبه 27 خردادماه در سالن اجتماعات دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری دومین انتخابات هیات مدیره انجمن علمی طب سنتی ایران شعبه کرمان
برگزاری نشست هم اندیشی طب سنتی و همکاری های علمی پژوهشی گروه فیزیولوژی
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
جلسه هم اندیشی با موضوع طب سنتی و همکاری های علمی پژوهشی گروه فیزیولوژی و طب سنتی ایرانی دانشگاه 18 خردادماه در سالن صبا دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری نشست هم اندیشی طب سنتی و همکاری های علمی پژوهشی گروه فیزیولوژی
ملاحظات طب سنتی ایرانی در خصوص حجامت
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۳ خرداد
رییس دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: اهداء خون از طریق سازمان انتقال خون، مقوله کاملا متفاوتی در مقایسه با حجامت است؛ و برای افراد جوان و سالمی که بیماری خاصی ندارند و یا ضرورتی ب...
ملاحظات طب سنتی ایرانی در خصوص حجامت
اهدای بخشی از حقوق اعضای هیئت علمی و پرسنل دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه به بیماران نیازمند
۱۳۹۸ سه شنبه ۷ خرداد
در آستانه شب های مبارکه قدر، بخشی از حقوق اعضای هیئت علمی و پرسنل دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه به بیماران نیازمند اختصاص داده شد.
جلسه هم اندیشی با موضوع" دیابت" در دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ خرداد
جلسه هم اندیشی با موضوع" دیابت" با حضور مدیر گروه فیزیولوژی دانشگاه، سه شنبه 31 اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد.
جلسه هم اندیشی با موضوع" دیابت" در دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد
برگزاری اولین وبینار آموزشی دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه
۱۳۹۸ شنبه ۲۸ ارديبهشت
اولین وبینار آموزشی دانشکده طب سنتی ایرانی با موضوع، درمان گام به گام بی خوابی از منظر طب سنتی ایرانی چهارشنبه 25 اردیبهشت ماه در سالن آموزش مجازی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری اولین وبینار آموزشی دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه