۱۳۹۸ جمعه ۲۹ شهريور
برگزاری آزمون جامع دانشجویان PhD دانشکده طب سنتی ایرانی کرمان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
آزمون جامع دانشجویان PhD دانشکده طب سنتی ایرانی کرمان، 26 شهریور ماه با حضور دو نفر از دستیاران طب سنتی ایرانی ورودی مهر 1396 برگزار شد.
برگزاری آزمون جامع دانشجویان PhD دانشکده طب سنتی ایرانی کرمان
برگزاری مراسم روحبخش قرائت زیارت عاشورا در دانشکده طب سنتی ایرانی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۳ شهريور
به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم، مراسم پرفیض زیارت عاشورا 13 شهریور ماه در محل دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری مراسم روحبخش قرائت زیارت عاشورا در دانشکده طب سنتی ایرانی
اشکال دارویی پوستی در طب سنتی ایرانی
۱۳۹۸ شنبه ۹ شهريور
متخصص داروسازی سنتی دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: شواهد استفاده از گياهان برای درمان بیماری ها توسط انسان به شصت هزار سال پیش بر می گردد.
اشکال دارویی پوستی در طب سنتی ایرانی
توصیه های طب سنتی ایرانی برای یک خواب معتدل
۱۳۹۸ يکشنبه ۳ شهريور
متخصص طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالیدن روغن در ناحیه پیشانی و بینی قبل از خواب با روغن بنفشه بادام جز بهترین دستورات برای رفع بی خوابی خصوصاً در سالمندان است.
توصیه های طب سنتی ایرانی برای یک خواب معتدل
انجمن علمی طب سنتی شعبه کرمان برگزار کرد:
همایش نقش مزاج و روانشناسی در ازدواج
۱۳۹۸ شنبه ۱۲ مرداد
همایش نقش مزاج و روانشناسی در ازدواج ، جمعه 11 مردادماه در تالار بسطامی پارک مادر کرمان برگزار شد.
همایش نقش مزاج و روانشناسی در ازدواج
جلسه هم اندیشی با موضوع "سبک زندگی سالم" در دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
جلسه هم اندیشی با موضوع "سبک زندگی سالم" با حضور دکتر علی کرمی "موسس بنیاد ملی سبک زندگی سالم" سه شنبه یکم مرداد ماه در دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه دو روزه آشنایی با مفرد اعضاء با حضور حکیم طاهر از پاکستان برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۳۱ تير
کارگاه آشنایی با مفرد اعضاء با حضور حکیم طاهر از پاکستان، 29 و 30 تیرماه در سالن اجتماعات دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه برگزار شد .
کارگاه  دو روزه آشنایی با مفرد اعضاء با حضور حکیم طاهر از پاکستان برگزار شد
گرامیداشت روز ملی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی ایرانی
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
به مناسبت 25 تیرماه روز ملی طب سنتی ایرانی، مراسمی با همکاری انجمن علمی طب سنتی ایرانی شعبه کرمان، در دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
گرامیداشت روز ملی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی ایرانی
کارگاه آشنایی با اصول کلی نگارش و اخذ پذیرش مقالات در دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۳ تير
کارگاه آشنایی با اصول کلی نگارش و اخذ پذیرش مقالات، با حضور دکتر مجتبی شکیبایی، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه، یکشنبه 23 تیرماه در سالن اجتماعات دانشکده طب سنتی ایرانی برگزار شد.
اجرای طرح رایگان کنترل فشارخون در سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه
۱۳۹۸ سه شنبه ۴ تير
طرح رایگان کنترل فشارخون از اول تیرماه در سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه در حال انجام است.
اجرای طرح رایگان کنترل فشارخون در سلامتکده طب سنتی ایرانی دانشگاه