دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار کرد؛
کارگاه آشنایی با آیین نامه ارتقاء اعضای هیات علمی
۱۳۹۸ سه شنبه ۳ دي
کارگاه آشنایی با آیین نامه ارتقاء اعضای هیات علمی، دوشنبه 2 دی ماه در سالن ابن سینا بیمارستان باهنر برگزار شد.
کارگاه آشنایی با آیین نامه ارتقاء اعضای هیات علمی
دومین جلسه برنامه اقدام بسته اعتلای اخلاق حرفه ای در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه برگزارشد
۱۳۹۸ شنبه ۳۰ آذر
جلسه برنامه اقدام بسته اعتلای اخلاق حرفه ای، شنبه مورخ 30 آذر ماه در سالن کنفرانس رازی دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.
دومین جلسه برنامه اقدام بسته اعتلای اخلاق حرفه ای در دانشکده پزشکی افضلی پور  دانشگاه برگزارشد
کارگاه مهارت های آموزشی فرزند پروری در دانشکده پزشکی افضلی پور برگزارشد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۶ آذر
کارگاه مهارت های آموزشی فرزند پروری، دوشنبه 25 آذر ماه در سالن صبا دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد
کارگاه مهارت های  آموزشی فرزند پروری در دانشکده پزشکی افضلی پور برگزارشد
کارگاه مدیریت کنترل استرس در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۹ آذر
کارگاه مدیریت کنترل استرس، به همت (حوزه بانوان وخانواده) دانشکده پزشکی، دوشنبه 18 آذرماه در سالن کنفرانس صبا این دانشکده برگزار شد.
کارگاه مدیریت کنترل استرس در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه برگزار شد
جلسه کمیسیون آموزش پزشکی عمومی در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۱۶ آذر
جلسه کمیسیون آموزش پزشکی عمومی، چهارشنبه 13 آذرماه درسالن رازی دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.
جلسه  کمیسیون آموزش پزشکی عمومی در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه برگزار شد
برگزاری نوزدهمین نشست از سری نشست های ارتقای کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه
۱۳۹۸ چهارشنبه ۶ آذر
نوزدهمین نشست از سری نشست های ارتقای آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور، سه شنبه پنچم آذرماه در سالن کنفرانس صبا این دانشکده برگزار شد.
برگزاری نوزدهمین نشست از سری نشست های ارتقای کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی  افضلی پور دانشگاه
جلسه شورای آموزش گروه معارف اسلامی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ آذر
جلسه شورای آموزش گروه معارف اسلامی دانشگاه، دوشنبه چهارم آذر ماه در سالن رازی دانشکده پزشکی برگزار شد.
جلسه شورای آموزش گروه معارف اسلامی دانشگاه برگزار شد
برگزاری مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشکده پزشکی
۱۳۹۸ دوشنبه ۴ آذر
مراسمی گرامیداشت هفته بسیج، امروز دوشنبه چهارم آذر ماه در دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری مراسم گرامیداشت هفته بسیج در دانشکده پزشکی
برگزاری هجدهمین نشست از سری نشست های ارتقای کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۹ آبان
هجدهمین نشست از سری نشست های ارتقای کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور، سه شنبه 28 آبان ماه در این دانشکده برگزار شد.
برگزاری هجدهمین نشست از سری نشست های ارتقای کیفیت آموزش  در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه
برگزاری جلسه بررسی اقدام بسته اعتلای اخلاق حرفه ای از بسته های تحول آموزش پزشکی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۲ آبان
جلسه بررسی اقدام بسته اعتلای اخلاق حرفه ای از بسته های تحول آموزش پزشکی، سه شنبه مورخ 21 آبان ماه در سالن کنفرانس رازی دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی اقدام بسته اعتلای اخلاق حرفه ای از بسته های تحول آموزش پزشکی