۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
طرح بسیج نوروزی در شهرستان ارزوئیه آغاز شد
۱۴۰۱ شنبه ۲۰ اسفند
طرح بسیج سلامت نوروزی همزمان با سراسر کشور در شهرستان ارزوئیه نیز از 14 اسفند ماه آغاز شد.
طرح بسیج نوروزی در شهرستان ارزوئیه آغاز شد
برگزاری جلسه مجمع سلامت شهرستان ارزوئیه
۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
جلسه مجمع سلامت شهرستان ارزوئیه با حضور فرماندار، امام جمعه موقت شهرستان، ریییس دادگاه عمومی، شهردار و سایر رؤسای ادارات این شهرستان برگزار شد.
برگزاری جلسه مجمع سلامت شهرستان ارزوئیه
همزمان هشتمین روز از ایام الله دهه فجر صورت گرفت؛
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت دهسرد و زیست پزشک درارزوئیه
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
همزمان با هشتمین روز از دهه مبارک فجر مرکز خدمات جامع سلامت دهسرد و زیست پزشک در ارزوئیه افتتاح شد.
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت دهسرد و زیست پزشک درارزوئیه
برگزاری کارگاه آموزشی تریاژ در بیمارستان امام حسین (ع)
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ دي
کارگاه آموزشی تریاژ ویژه پرسنل بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان ارزوئیه، با حضور اسماعیل پور در محل سالن آموزش سلامت این شهرستان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی تریاژ در بیمارستان امام حسین (ع)
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از بخش های مختلف بهداشت و درمان شهرستان ارزوئیه
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به همراه معاون بهداشتی دانشگاه، شنبه بیست و هشتم آبان ماه به شهرستان ارزوئیه سفر و از بخش های مختلف بهداشت و درمان این شهرستان بازدید کردند.
بازدید معاون بهداشت دانشگاه از مرکز بهداشت شهرستان ارزوئیه
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ آبان
معاون بهداشت دانشگاه، چهارشنبه 25 آبان ماه از مرکز بهداشت شهرستان ارزوئیه بازدید کرد.
بازدید معاون بهداشت دانشگاه از مرکز بهداشت شهرستان ارزوئیه
بازدید معاون درمان دانشگاه از بیمارستان امام حسین(ع)
۱۴۰۱ شنبه ۱۴ آبان
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تیم همراه، چهارشنبه 11 آبان ماه از بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان ارزوئیه بازدید کردند.
بازدید معاون درمان دانشگاه از بیمارستان امام حسین(ع)
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
کارگاه دو روزه آموزشی، ارائه بسته خدمتی مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران در سالن آموزش سلامت مرکز بهداشت شهرستان ارزوئیه برگزار شد.
برگزاری کارگاه دو روزه آموزشی، ارائه بسته خدمتی مراقبت های ادغام یافته سلامت مادران در سالن آموزش سلامت شهرستان
برگزاری اولین دوره آموزش احیا متمرکز در بیمارستان امام حسین (ع)
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۱ مهر
اولین دوره آموزش احیا متمرکز با عنوان "احیا قلبی ریوی پیشرفته" به همت اداره پرستاری، 17 مهرماه در بیمارستان امام حسین (ع) ارزوئیه برگزار شد.
برگزاری اولین دوره آموزش احیا متمرکز در بیمارستان امام حسین (ع)
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت وکیل آباد و دو زیست پزشک
۱۴۰۱ شنبه ۱۲ شهريور
همزمان با هفته دولت و با حضور مسئولین مرکز خدمات جامع سلامت وکیل آباد و دو زیست پزشک از توابع شهرستان ارزوئیه افتتاح شد.
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت وکیل آباد و دو زیست پزشک