۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
نشست تخصصی صاحب نظران حوزه ازدواج به مناسبت هفته ازدواج در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
۱۴۰۱ شنبه ۱۸ تير
نشست تخصصی صاحب نظران حوزه ازدواج به مناسبت هفته ازدواج با حضور رئیس مرکز بهداشت،امام جمعه، تعدادی از مسئولین ادارات شهرستان شهربابک، شانزدهم تیر ماه در مرکزبهداشت این شهرستان برگزار شد.
مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار کرد:
تشکیل کمیته شهرستانی اجرای برنامه کشوری ارتقاء سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی و پایه هف...
۱۴۰۱ شنبه ۱۸ تير
کمیته شهرستانی اجرای برنامه کشوری ارتقاء سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی و پایه هفتم شهرستان شهربابک با هماهنگی اداره آموزش و پرورش شانزدهم تیر ماه در مرکز بهداشت این شهرستان تشکیل شد.
تشکیل کمیته شهرستانی اجرای برنامه کشوری ارتقاء سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی و پایه هفتم
تشکیل کلاس آموزشی اطفاء حریق و باز آموزی بسته خدمتی بحران و بلایا در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۵ تير
کلاس آموزشی اطفاء حریق و باز آموزی بسته خدمتی بحران و بلایا ویژه نیروهای محیطی و ستادی، سیزدهم و چهاردهم تیر ماه در سالن مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
تشکیل کارگاه باروری سالم در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۹ خرداد
کارگاه باروری سالم ویژه پزشکان ،مراقبین سلامت، بهورزان 17 و 18 خرداد ماه در سالن مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
تشکیل کارگاه باروری سالم در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
برگزاری همایش صیانت از جمعیت و تعالی در مرکزبهداشت شهرستان شهربابک
۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ خرداد
همایش صیانت از جمعیت و تعالی با حضور نایب دبیر شورای راهبردی جمعیت و خانواده در حوزه های علمیه کشور، چهارم اردیبهشت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
برگزاری همایش صیانت از جمعیت و تعالی در مرکزبهداشت شهرستان شهربابک
برپایی ایستگاه سلامت در مصلی نماز جمعه شهرستان شهربابک
۱۴۰۱ يکشنبه ۱ خرداد
به مناسبت هفته صیانت از جمعیت، واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان شهربابک، اقدام به برپایی ایستگاه سلامت در محل مصلی نماز جمعه مورخ 30 اردیبهشت کرد.
برپایی ایستگاه سلامت در مصلی نماز جمعه شهرستان شهربابک
تشکیل کمیته روز جهانی فشار خون در مرکزبهداشت شهرستان شهربابک
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۶ ارديبهشت
کمیته روز جهانی فشار خون با حضور رئیس مرکز بهداشت، مسئول آموزش و کارشناسان ستاد بیست ششم اردیبهشت در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد.
تشکیل کمیته روز جهانی فشار خون در مرکزبهداشت شهرستان شهربابک
تشکیل کمیته بحران و بلایا در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ ارديبهشت
به مناسبت هفته سلامت کمیته بحران و بلایا با حضور اعضاء چارت فرماندهی حادثه، 19 اردیبهشت در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد.
تشکیل کمیته بحران و بلایا در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
به مناسبت هفته سلامت و جمعیت؛
کمیته صیانت از جمعیت در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ ارديبهشت
کمیته صیانت از جمعیت با حضور امام جمعه ،مسئولین ادارات،رئیس مرکز بهداشت و کارشناسان ستاد 18 اردیبهشت در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد.
کمیته صیانت از جمعیت در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد
تشکیل کمیته اطلاع رسانی برنامه های هفته سلامت در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک
۱۴۰۱ شنبه ۱۷ ارديبهشت
کمیته اطلاع رسانی برنامه های هفته سلامت با حضور رئیس مرکز بهداشت و مسئولین واحدهای ستادی 17 اردیبهشت در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد.
تشکیل کمیته اطلاع رسانی برنامه های هفته سلامت در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک