۱۳۹۸ جمعه ۲۹ شهريور
پلمپ دو باب رستوران در شهرستان شهربابک
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
دو باب رستوران بدلیل نواقص بهداشتی و عدم رعایت قوانین ومقررات مربوطه تعطیل و مقدار 1800 کیلو گرم مواد غذایی فاسد با تاریخ مصرف منقضی شده در شهرستان شهربابک کشف و معدوم شد.
پلمپ دو باب رستوران در شهرستان شهربابک
به همت مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد؛
کمیته سلامت و ایمنی عوامل اجرایی پسماند
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
کمیته سلامت و ایمنی عوامل اجرایی پسماند در شهرستان شهربابک، با حضور رئیس و معاون فنی مرکز بهداشت، نمایندگان شهرداری و کارشناسان برنامه در مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
کمیته سلامت و ایمنی عوامل اجرایی پسماند
کمیته هماهنگی درون بخشی و برون بخشی پیشگیری از مرگ کودکان در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک تشکیل شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۶ شهريور
کمیته هماهنگی درون بخشی و برون بخشی پیشگیری از مرگ کودکان، در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
آموزش پیشگیری از مرگ کودکان به دلیل غرق شدگی به زنان باردار شهربابکی
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۶ شهريور
زنان باردار شهرستان شهربابک با راه های پیشگیری از مرگ کودکان به دلیل غرق شدگی آشنا شدند.
آموزش پیشگیری از مرگ کودکان به دلیل غرق شدگی به زنان باردار شهربابکی
کمیته درون بخشی و برون بخشی بزرگداشت هفته جهانی سالمند در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
کمیته درون بخشی و برون بخشی بزرگداشت هفته جهانی سالمند" 9 - 3 مهر ماه " در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور
کمیته هماهنگی توزیع مکمل یاری و آموزش پدیکلوزیس و فعال سازی بوفه ها ی بهداشتی مدارس شهرستان شهربابک در مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
کمیته هماهنگی توزیع مکمل یاری و آموزش پدیکلوزیس و فعال سازی بوفه های بهداشتی در مدارس شهرستان شهربابک برگزار شد
جلسه شورای هماهنگی برنامه های سلامت کارشناسان ستادی در مرکز بهداشت شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۰ شهريور
جلسه شورای هماهنگی برنامه های سلامت کارشناسان ستادی در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
جلسه باز آموزی "بوکلت ادغام یافته سلامت مادران" ویژه دانش آموخته غیر مامایی شهرستان شهربابک
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۳ شهريور
جلسه باز آموزی بوکلت ادغام یافته سلامت مادران ویژه دانش آموخته غیر مامایی در سالن مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
جلسه بازآموزی "بوکلت ادغام یافته سلامت مادران" در مرکز بهداشت شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۲ شهريور
جلسه باز آموزی بوکلت ادغام یافته سلامت مادران ویژه دانش آموخته مامایی در سالن مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
جلسه بازآموزی "بوکلت ادغام یافته سلامت مادران" در مرکز بهداشت شهربابک برگزار شد
مراسم پر فیض زیارت عاشورا در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ شهريور
به منا سبت فرا رسیدن ماه محرم مراسم روحبخش قرائت زیارت عاشورا، امروز یکشنبه 10 شهریور ماه در سالن نمازخانه مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
مراسم پر فیض زیارت عاشورا در  مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد