۱۳۹۸ جمعه ۲۹ شهريور
حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان در ویدئو کنفرانس نظام ارجاع به سطح دو
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان و مسئول و کارشناسان واحد گسترش این مرکز، 27 شهریور در ویدئو کنفرانس نظام ارجاع به سطح دو پزشک خانواده شرکت کردند.
حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان در ویدئو کنفرانس نظام ارجاع به سطح دو
کمیته مدارس مروج سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمان تشکیل شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
کمیته مدارس مروج سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمان، 27 شهریور ماه در دفتر ریاست این مرکز تشکیل جلسه داد.
کمیته مدارس مروج سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمان تشکیل شد
برگزاری مراسم سه شنبه های مهدوی در مجموعه دانشگاه در محل «چهار راه شفا»
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۶ شهريور
برگزاری مراسم سه شنبه های مهدوی همراه با قرائت زیارت عاشورا، 26 شهریور در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در محل «چهار راه شفا» برگزار شد.
برگزاری مراسم سه شنبه های مهدوی در مجموعه دانشگاه در محل «چهار راه شفا»
جلسه توجیهی برنامه ارزیابی سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
جلسه توجیهی پزشکان در خصوص برنامه ارزیابی سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 24 شهریور در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.
جلسه توجیهی برنامه ارزیابی سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
آشنایی واکسیناتورهای بیماری هاری شهرستان کرمان با دستورالعمل جدید حیوان گزیدگی و پیشگیری از هاری
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
جلسه بررسی دستورالعمل جدید حیوان گزیدگی و پیشگیری از هاری به همت واحد پیشگیری از بیماری های مرکز بهداشت شهرستان کرمان در محل سالن آموزش این مرکز برگزار شد.
مانور حمل نمونه ایمن در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور
مانور حمل نمونه ایمن با هدف اجرای فرضی حمل نمونه، توسط واحد پیشگیری مرکز بهداشت شهرستان کرمان، 14 شهریور در این مرکز برگزار شد.
مانور حمل نمونه ایمن در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
به همت واحد پیشگیری مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد:
کارگاه آموزشی تب دنگ ویژه مراقبین سلامت شهرستان کرمان
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ شهريور
کارگاه اموزشی تب دنگ، با هدف آشنایی مراقبین سلامت شهرستان کرمان با بیماری تب خونریزی دهنده دنگ، ۱۳شهریور ماه در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.
کارگاه آموزشی تب دنگ ویژه مراقبین سلامت شهرستان کرمان
اجرای طرح ملی بررسی وضعیت تغذیه خانوارهای کرمانی
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ شهريور
مسئول واحد تغذیه مرکز کرمان گفت: مرحله دوم طرح ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارها از 15 مرداد شروع و تا پایان شهریورماه ادامه دارد.
اجرای طرح ملی بررسی وضعیت تغذیه خانوارهای کرمانی
دستور العمل جدید مکمل یاری مدارس کرمان بررسی شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ شهريور
دستور العمل جدید مکمل یاری مدارس در نشستی 12 شهریور ماه به همت واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمان در محل سالن آموزش بررسی شد.
دستور العمل جدید مکمل یاری مدارس کرمان بررسی شد
حضور تیم 001 دانشگاه علوم پزشکی کرمان در شهرستان رودبار جنوب
۱۳۹۸ شنبه ۹ شهريور
تیم 001 دانشگاه علوم پزشکی کرمان با همکاری خیریه رضوان، هلال احمر و مرکز بهداشت شهرستان کرمان جهت ارائه خدمات پزشکی سرپایی رایگان در شهرستان رودبار جنوب روستای زهکلوت حضور یافتند.
حضور تیم 001 دانشگاه علوم پزشکی کرمان در شهرستان رودبار جنوب