برگزاری برنامه سه شنبه های مهدویت در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ ارديبهشت
برنامه سه شنبه های مهدویت، 19 اردیبهشت ماه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدویت در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
برگزاری کمیته تیم مدیریت اجرایی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
نشست کمیته تیم مدیریت اجرایی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی، 18 اردیبهشت ماه با حضور اعضاء کمیته در دفتر ریاست این مرکز برگزار شد.
برگزاری کمیته تیم مدیریت اجرایی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
بزرگداشت روز جهانی بهداشت دست در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
مراسم گرامیداشت روز جهانی بهداشت دست، 18 اردیبهشت ماه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی، 18 اردیبهشت ماه در دفتر ریاست این مرکز برگزار شد.
بزرگداشت روز جهانی بهداشت دست در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
گرامیداشت روز مدارک پزشکی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
به مناسبت روز مدارک پزشکی، مدیر مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی ،با حضور در واحد مدارک پزشکی این مرکز از کارکنان این واحد تقدیر کرد.
گرامیداشت روز مدارک پزشکی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
کلاس آموزشی احیاء قلبی ریوی پایه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ ارديبهشت
کلاس آموزشی احیاء قلبی ریوی ویژه پرسنل تاسیسات و گارد و خدمات مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی توسط سوپروایزر آموزشی این مرکز در تاریخ 17 اردیبهشت ماه برگزار شد.
کلاس آموزشی احیاء قلبی  ریوی پایه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
به میزبانی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد؛
نشست سوپروایزران آموزشی و سلامت بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ ارديبهشت
نشست سوپروایزران آموزشی و سلامت وابسته به دانشگاه علوم پزشکی، 17 اردیبهشت ماه به میزبانی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری کلاس احیاء قلبی ریوی پایه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ شنبه ۱۶ ارديبهشت
کلاس احیاء قلبی ریوی پایه تو.سط محبوبه شمسی سوپروایزر آموزشی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی، ویژه پرسنل خدمات، گارد و منشی ها در تاریخ 16 اردیبهشت ماه برگزار شد.
برگزاری کلاس احیاء قلبی ریوی پایه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
برگزاری کلاس اعزام بیمار و حمل مصدوم به روش صحیح در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
کلاس اعزام بیمار و حمل مصدوم با هماهنگی و نظارت مدیریت پرستاری دانشگاه با حضور مهدی علی اسماعیلی و مهدی عسکری از کارشناسان اورژانس، 14 اردیبهشت ماه ویژه پرسنل پرستاری مرکز آموزشی درمانی شهید بهش...
برگزاری دو کمیته در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
کمیته اخلاق پزشکی و کمیته مرگ و میر و ایمنی بیمار با حضور اعضاء کمیته، 14 اردیبهشت ماه در دفتر ریاست بیمارستان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد
برگزاری دو کمیته در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
گرامیداشت روز کارگر در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
به مناسبت 11 اردیبهشت ماه روز کارگر، از پرسنل واحد خدمات مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی تجلیل شد.
گرامیداشت روز کارگر در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی