بزرگداشت روز بهداشت دست در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۹ ارديبهشت
همزمان با روز جهانی بهداشت دست، دکتر اسلامی رییس و کاوه نوحی مدیر بیمارستان با حضور در بخش های مختلف بیمارستان ضمن اهداء پکیج بهداشتی، بر رعایت بهداشت دست تاکید کردند.
بزرگداشت روز بهداشت دست در بیمارستان شهید بهشتی
بزرگداشت روز روانشناس در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ شنبه ۹ ارديبهشت
به مناسبت نهم اردیبشت و روز روانشناس، خسروی مترون و نگارستان مدیر امور عمومی بیمارستان با حضور در واحد روانشناسی با اهدای گل و لوح تقدیر از زحمات پرسنل روانشناسی قدردانی کردند.
بزرگداشت روز روانشناس در بیمارستان شهید بهشتی
همایش پیاده روی کارکنان در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ شنبه ۹ ارديبهشت
همزمان با هفته سلامت و در راستای تقویت روحیه نشاط و شادابی در بین کارکنان بیمارستان شهید بهشتی، مراسم پیاده روی و ورزش صبحگاهی برگزار شد.
همایش پیاده روی کارکنان در بیمارستان شهید بهشتی
بازدید تیم کارشناسان ارزیاب استانداد های اعتباربخشی از بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ شنبه ۲ ارديبهشت
کارشناسان ارزیاب استانداد های اعتباربخشی ، ضمن بازدید از قسمت های مختلف بیمارستان شهید بهشتی، کیفیت ارائه خدمات بیمارستان را مورد ارزیابی قرار دادند.
بازدید تیم کارشناسان ارزیاب استانداد های اعتباربخشی از بیمارستان شهید بهشتی
بزرگداشت روز آزمایشگاه در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ شنبه ۲ ارديبهشت
همزمان با بزرگداشت حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه، مدیر بیمارستان شهید بهشتی از پرسنل آزمایشگاه تجلیل کرد.
بزرگداشت روز آزمایشگاه در بیمارستان شهید بهشتی
بازردید بازرسان استانداری از بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
بازرسان اعزامی از دفتر بازرسی استانداری ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان شهید بهشتی عملکرد این بیمارستان را مورد ارزیابی قرار دادند.
بازردید بازرسان استانداری از بیمارستان شهید بهشتی
تقدیر از پرسنل واحد مددکاری بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ شنبه ۵ فروردين
مدیر خدمات پرستاری بیمارستان شهید بهشتی به مناسبت روز مددکار به نمایندگی از سایر مسئولان این بیمارستان با حضور در واحد مددکاری از زحمات پرسنل این واحد با اهدای لوح قدردانی کرد.
تقدیر از پرسنل واحد مددکاری بیمارستان شهید بهشتی
استقبال پرسنل بیمارستان شهید بهشتی از 18 شهید دوران دفاع مقدس
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی، همزمان با ورود پیکر 18 شهید دوران دفاع مقدس به کرمان کارکنان بیمارستان شهید بهشتی با حضور در فرودگاه و همچنین با حضور در مسیر تشییع این شهدا بار دیگر با آرم...
استقبال پرسنل بیمارستان شهید بهشتی از 18 شهید دوران دفاع مقدس
برگزاری کلاس احیاء پایه و پیشرفته در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
کلاس آموزشی احیاء پایه و پیشرفته در راستای توانمندی کارکنان بیمارستان شهید بهشتی، توسط اسماعیل پور مدرس دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کلاس احیاء پایه و پیشرفته در بیمارستان شهید بهشتی
تجلیل از ایثارگران بیمارستان شهید بهشتی به مناسبت دهه فجر
۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
به مناسبت دهه مبارک فجر، دکتر کاظم زاده مسئول امور ایثارگران دانشگاه با همراهی نوحی مدیر بیمارستان شهید بهشتی از جانبازان، همسران و فرزندان شهید شاغل در این بیمارستان تجلیل کردند.
تجلیل از ایثارگران بیمارستان شهید بهشتی به مناسبت دهه فجر