برگزاری آزمون خریدخدمت جهت بخش هایNICUدرمرکزآموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
آزمون خریدخدمت جهت بخش هایNICU، یکشنبه 24 شهریورماه در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
برگزاری آزمون خریدخدمت جهت بخش هایNICUدرمرکزآموزشی درمانی افضلی پور
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان افضلی پور
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی، یکشنبه 24 شهریورماه از مرکز آموزشی و درمانی افضلی پور بازدید کرد.
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان افضلی پور
نشست هم اندیشی رییس بیمارستان افضلی پور با اعضای هیات مدیره پنجمین دوره نظام پرستاری
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ شهريور
نشست هم اندیشی رییس بیمارستان افضلی پور با اعضای هیات مدیره نظام پرستاری در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
برگزاری مانور منطقه ای انتقال ایمن نمونه به آزمایشگاه در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ شنبه ۱۶ شهريور
مانور منطقه ای انتقال ایمن نمونه به آزمایشگاه، پنجشنبه 14 شهریور ماه در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
برگزاری بازارچه خیریه در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۴ شهريور
بازارچه خیریه غذا و لوازم التحریر با هدف کمک به بیماران بستری نیازمند،به همت موسسه خیریه یزدان یار سلامت و پایگاه بسیج علی ابن موسی الرضا در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
برگزاری بازارچه خیریه در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۲ شهريور
مراسم قرائت زیارت عاشورای دهه اول محرم، از ساعت 7:15 لغایت 8 صبح در محل مسجد حضرت زینب (س) مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار می شود.
برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
بازارچه خیریه غذا و لوازم التحریر در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار می شود
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ شهريور
بازارچه خیریه غذا و لوازم التحریر با هدف کمک به بیماران بستری نیازمند،به همت موسسه خیریه یزدان یار سلامت ،12و 13 شهریور ماه در محل سالن اصلی مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار می شود.
بازارچه خیریه غذا و لوازم التحریر در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار می شود
بازدید جمعی از هنرمندان برجسته کشوری از بخش انکولوژی اطفال بیمارستان افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ شهريور
جمعی از هنرمندان برجسته کشوری، یکشنبه سوم شهریورماه از بخش انکولوژی اطفال بیمارستان افضلی پور بازدید کردند.
بازدید جمعی از هنرمندان برجسته کشوری از بخش انکولوژی اطفال بیمارستان افضلی پور
تجلیل از داروسازان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ شهريور
به مناسبت پنجم شهریورماه سالروز ولادت حکیم زکریای رازی و روز داروساز، از داروسازان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور تجلیل شد.
تجلیل از داروسازان مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
گرامیداشت روز مباهله در بیمارستان افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ شهريور
با هدف گرامیداشت روز مباهله، واحد فرهنگی بیمارستان افضلی پور اقدام به توزیع شربت در سالن اصلی بیمارستان کرد.
گرامیداشت روز مباهله در بیمارستان افضلی پور