۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
تقدیر و تشکر از خیرین سلامت شهرستان کوهبنان
۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
طی مراسمی و با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان، با اهدای لوح تقدیر با امضای رییس دانشگاه از خیرین سلامت این شهرستان تقدیر و تشکر شد
تقدیر و تشکر از خیرین سلامت شهرستان کوهبنان
مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار کرد؛
برنامه پیاده روی و جلسه آموزشی به مناسبت بسیج ملی تغذیه
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۲ دي
به مناسبت بسیج ملی تغذیه، مراسم پیاده روی و جلسه آموزشی توسط کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان در خصوص تغذیه در زمان کرونا و واکسیناسیون برگزار و مطالب آموزشی برای کارکنان این مرکز بیان شد.
برنامه پیاده روی و جلسه آموزشی به مناسبت بسیج ملی تغذیه
بازدید معاون بهداشتی و رئیس اورژانس 115 دانشگاه از مراکز جامع سلامت و مراکز منتخب کوهبنان و کیانشهر
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۲ دي
دکتر صافی زاده معاون بهداشتی و دکتر صابری مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، 21 دی ماه از مراکز جامع سلامت و مراکز منتخب شهرستان کوهبنان و کیانشهر بازدید کردند.
برگزاری نشست "اقناع سازی جهت تزریق واکسیناسیون" در شهرستان کوهبنان
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۲ دي
نشست کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان با امام جمعه و نماینده بسیج این شهرستان در خصوص اقناع سازی واکسیناسیون برگزار شد.
برگزاری نشست "اقناع سازی جهت تزریق واکسیناسیون" در شهرستان کوهبنان
گرامیداشت دومین سالگرد سردار دلها حاج قاسم سلیمانی در مرکز بهداشت کوهبنان
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۳ دي
به مناسبت سالگرد سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و شهادت بی بی دو عالم حضرت زهرا سلام الله علیها مراسمی با رعایت پروتکل های بهداشتی در تاریخ 13 دی در مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار شد.
گرامیداشت دومین سالگرد سردار دلها حاج قاسم سلیمانی در مرکز بهداشت کوهبنان
کارگاه پیشگیری از ناباروری و صیانت از جمعیت در مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار شد
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۵ آذر
در راستای پیشگیری از ناباروری و صیانت از جمعیت، کارگاه "آموزشی پیشگیری از ناباروری و صیانت از جمعیت" توسط مسئول سلامت باروری مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار شد.
گرامیداشت روز پرستار در شهرستان کوهبنان
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۱ آذر
در مراسم گرامیداشت روز پرستار در مراکز شهری روستایی کیانشهر و کوهبنان از پرستاران این بخش تقدیر و تشکر شد.
گرامیداشت روز پرستار در شهرستان کوهبنان
برگزاری مراسم جشن روز جهانی داوطلبین سلامت
۱۴۰۰ شنبه ۲۰ آذر
به مناسبت 14 آذر ماه روز جهانی داوطلبین سلامت، مراسم جشنی با هماهنگی مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان برگزار و از داوطلبین سلامت تقدیر و تشکر شد.
برگزاری مراسم جشن روز جهانی داوطلبین سلامت
برگزاری مراسم روز جهانی ایدز در شهرستان کوهبنان
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۵ آذر
به مناسبت روز جهانی ایدز(10 آذر ماه)، مراسم پیاده روی با محوریت ایدز و شعار"پایان دادن به نابرابری ها،به ایذر پایان دهید" با حضور ریئس مرکز بهداشت، کارشناس مسئول مبارزه با بیماری ها و تعدادی از پرسنل ...
برگزاری مراسم روز جهانی ایدز در شهرستان کوهبنان
برگزاری مانور زلزله و ایمنی در مدارس شهرستان کوهبنان
۱۴۰۰ سه شنبه ۹ آذر
بیست و سومین دوره مانور سراسری زلزله و ایمنی با شعار مدرسه ایمن_جامعه تاب آور با حضور جمعی از مسئولین و دانش آموزان در مدرسه امیرکبیر شهرستان کوهبنان برگزار شد.
برگزاری مانور زلزله و ایمنی در مدارس شهرستان کوهبنان