۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
برگزاری مراسم جشن داوطلبان سلامت در شهرستان کوهبنان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
مراسم جشن و تقدیر از داوطلبان سلامت مرکز بهداشت کوهبنان، درتاریخ 25 تیرماه برگزار شد.
برگزاری مراسم جشن داوطلبان سلامت در شهرستان کوهبنان
برگزاری کارگاه آموزش احیای قلبی ریوی (CPR) در بیمارستان کوهبنان
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير
کارگاه آموزشی "CPR" ویژه کارکنان اتاق عمل، اورژانس، ماماها و پرسنل بخش زایمان و پرستاران بیمارستان کوهبنان، هیجدهم تیرماه برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزش احیای قلبی ریوی (CPR) در بیمارستان کوهبنان
اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در کوهبنان در 19 پایگاه ثابت و سیار
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
همزمان با مرحله اجرایی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون 19 پایگاه ثابت و سیار شامل، سه مرکز جامع سلامت، هفت خانه بهداشت، هشت ایستگاه ثابت ویک تیم سیار در شهرستان کوهبنان این طرح اجرا می شود.
اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در کوهبنان  در 19 پایگاه ثابت و سیار
برگزاری نشست هماهنگی اطلاع رسانی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون با امام جمعه کوهبنان
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۳ خرداد
نشست هماهنگی در راستای اطلاع رسانی طرح بسیج ملی کنترل فشارخون با امام جمعه و جمعی از ائمه جماعت مساجد شهر کوهبنان 13 خردادماه در محل دفتر نماینده ولی فقیه شهرستان برگزارشد.
جلسه مسئولین روابط عمومی و مدیران ادارات شهر کوهبنان پیرامون بسیج ملی کنترل فشار خون
۱۳۹۸ سه شنبه ۷ خرداد
جلسه هماهنگی، آموزشی و اطلاع رسانی مسئولین روابط عمومی و مدیران ادارات شهرستان کوهبنان با موضوع بسیج ملی کنترل فشار خون، هفتم خرداد ماه در سالن آموزش فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در کوهبنان
۱۳۹۸ يکشنبه ۵ خرداد
کارگاه آموزشی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا امروز در مرکز بهداشت کوهبنان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در کوهبنان
تشکیل ستاد سنجش دانش آموزان بدو ورود به دبستان در شهرستان کوهبنان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ خرداد
کارگروه ستاد سنجش دانش آموزان بدو ورود به دبستان شهرستان کوهبنان، با حضور کارشناسان مرکز بهداشت و آموزش و پرورش این شهرستان اول خرداد ماه برگزار شد.
تشکیل ستاد سنجش دانش آموزان بدو ورود به دبستان در شهرستان کوهبنان
تشکیل کمیته "بسیج ملی کنترل فشارخون بالا" در شهرستان کوهبنان
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
اولین جلسه کمیته بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در ستاد شبکه و مرکز بهداشت شهرستان کوهبنان با حضور کارشناسان ستادی این واحد، امروز یکشنبه 29 اردیبهشت ماه تشکیل شد.
تشکیل کمیته "بسیج ملی کنترل فشارخون بالا" در شهرستان کوهبنان
برگزاری همایش مدارس مروج سلامت شهرستان کوهبنان
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۹ ارديبهشت
همایش مدارس مروج سلامت در شهرستان کوهبنان، 17 اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
برگزاری همایش مدارس مروج سلامت شهرستان کوهبنان
برگزاری کارگاه آموزشی دستور العمل صیانت از حقوق شهروندی در نظام سلامت
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
کارگاه آموزشی دستور العمل و بخش نامه های صیانت از حقوق شهروندی در نظام سلامت، 15 اردیبهشت ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهبنان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی دستور العمل صیانت از حقوق شهروندی در نظام سلامت