۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
حضور خادمین حرم مطهر امام رضا (ع) در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) راور
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۹ تير
خادمین حرم مطهرامام رضا(ع)، چهارشنبه 19تیرماه از بیماران بستری در بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) شهرستان راور عیادت کردند.
حضور خادمین حرم مطهر امام رضا (ع) در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) راور
کارگاه آموزشی نحوه ارتباط موثر با فرزندان در شهرستان راور برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۹ تير
کارگاه آموزشی نحوه ارتباط موثر با فرزندان جهت پیشگیری از اعتیاد، سه شنبه 18 تیرماه در محل سالن مدرسه یاس نبی شهر راور برگزار شد.
کارگاه آموزشی نحوه ارتباط موثر با فرزندان در شهرستان راور برگزار شد
عملکرد مرکز بهداشت شهرستان راور در هفته مبارزه با مواد مخدر
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۰ تير
به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر، نمایشگاه سیار با موضوع پیشگیری از سوء مصرف مواد با همکاری اعضای شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان راور برگزار شد.
عملکرد مرکز بهداشت شهرستان راور در هفته مبارزه با مواد مخدر
بازديد مسئول دفتر فني دانشگاه از پروژه هاي ساختماني شبکه بهداشت و درمان شهرستان راور
۱۳۹۸ پنج شنبه ۶ تير
مسئول دفتر فني دانشگاه، چهارشنبه پنجم تيرماه از پروژه هاي ساختماني شبکه بهداشت و درمان شهرستان راور بازديد کرد.
نشست خبری با موضوع "بسیج ملی کنترل فشارخون "در مرکز بهداشت شهرستان راور برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۳ تير
نشست خبری با موضوع "بسیج ملی کنترل فشارخون" با حضور تعدادی از خبرنگاران شهرستان راور دوشنبه 3 تیرماه در محل دفتر ریاست مرکز بهداشت برگزار شد.
طرح موضوع بسیج ملی کنترل فشارخون در شورای اداری شهرستان راور
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ خرداد
موضوع بسیج ملی کنترل فشارخون سه شنبه 21 خرداد در جلسه شورای اداری شهرستان راور مطرح شد.
طرح موضوع بسیج ملی کنترل فشارخون در شورای اداری شهرستان راور
بازدید مسئولان شبکه بهداشت و درمان راور از پایگاه های اندازه گیری فشار خون
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ خرداد
مسئولان شبکه بهداشت و درمان راور، 21 خرداد از پایگاه های ثابت و موقت اندازه گیری فشار خون شهر راور بازدید کردند.
بازدید مسئولان شبکه بهداشت و درمان راور از پایگاه های اندازه گیری فشار خون
جلسه آموزشی با موضوع بسیج ملی کنترل فشار خون در راور برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۱۱ خرداد
جلسه آموزشی در زمینه اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون ویژه نمایندگان ادارات، داوطلبان سلامت و تعدادی از پرسنل بیمارستان و مراکز بهداشتی درمانی شنبه 11 خرداد در محل سالن آموزش شبکه بهداشت و درمان راو...
جلسه آموزشی با موضوع بسیج ملی کنترل فشار خون در  راور برگزار شد
انجام کالیبراسیون دستگاه های اندازه گیری فشارخون در مراکز بهداشتی درمانی شهر راور
۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد
در راستای اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون، دستگاه های اندازه گیری فشارخون در مراکز خدمات جامع سلامت شهر راور کالیبره شد.
نشست مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان راور با فرماندار در زمینه طرح کنترل فشار خون
۱۳۹۸ سه شنبه ۷ خرداد
جلسه مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان راور با فرماندار این شهرستان در زمینه طرح کنترل فشار خون، سه شنبه 7 خرداد در محل دفتر ریاست بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) برگزار شد.