۱۳۹۸ يکشنبه ۵ خرداد
برگزاری جلسه بازآموزی ویژه بهورزان شهرستان رابر
۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
جلسه بازآموزی بهورزان شهرستان رابر، دوم خرداد ماه برگزار شد.
برگزاری جلسه بازآموزی ویژه بهورزان شهرستان رابر
کمیته اجرایی طرح بسیج ملی فشارخون در مر کز بهداشت شهرستان رابر بر گزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
کمیته اجرایی طرح "بسیج ملی فشارخون بالا" بیست و هشتم اردیبهشت ماه در مر کز بهداشت شهرستان رابر برگزار شد.
کمیته اجرایی طرح بسیج ملی فشارخون در مر کز بهداشت شهرستان رابر بر گزار شد
راه اندازی نخستین کانون سلامت محلات شهرستان رابر
۱۳۹۸ شنبه ۲۱ ارديبهشت
نخستین کانون سلامت محلات شهرستان رابر با حضور مسئولین ادارات، مدیر شبکه و مرکز بهداشت و معاون بهداشتی و اعضای کانون سلامت محلات افتتاح شد.
راه اندازی نخستین کانون سلامت محلات شهرستان رابر
برگزاری جلسه ستاد بحران شهرستان رابر
۱۳۹۸ سه شنبه ۶ فروردين
جلسه ستاد بحران شهرستان رابر با موضوع بحران سیل، راس ساعت 6:30، ششم فروردین ماه با حضور اعضای کمیته بحران و ICS در سالن اجتماعات شبکه و مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
برگزاری جلسه ستاد بحران شهرستان رابر
همزمان با سراسر کشور؛
مانور بسیج سلامت نوروزی در شهرستان رابر برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۲ اسفند
مانور بسیج سلامت نوروزی در شهرستان رابر همزمان با سراسر کشور با حضور مدیر شبکه و مرکز بهداشت، مسئولین شهرشتان و کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد.
مانور بسیج سلامت نوروزی در شهرستان رابر برگزار شد
تشکیل کمیته هماهنگی به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی در شبکه بهداشت و درمان رابر
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ اسفند
کمیته هماهنگی به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی، 29 بهمن ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی بهداشت محیط و حرفه ای در مرکز جامع سلامت شهرستان رابر
۱۳۹۷ چهارشنبه ۳۰ خرداد
کلاس آموزشی بهداشت محیط و حرفه ای ویژه بهورز کاردان کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان رابر در تاریخ 28 خرداد ماه برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی بهداشت محیط و حرفه ای در مرکز جامع سلامت شهرستان رابر
برگزاری جلسه شورای بهداشتی تیم سلامت مرکز بهداشتی درمانی کهنوج از توابع شهرستان رابر
۱۳۹۷ شنبه ۲۲ ارديبهشت
جلسه شورای بهداشتی تیم سلامت مرکز بهداشتی درمانی کهنوج از توابع شهرستان رابر، با محوریت تب کریمه کنگو، نوزدهم اردیبهشت ماه برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای بهداشتی تیم سلامت مرکز بهداشتی درمانی کهنوج  از توابع شهرستان رابر
آشنایی قصابان شهرستان رابر با تب خونریری دهنده کریمه کنگو
۱۳۹۷ شنبه ۱۵ ارديبهشت
واحد بهداشت محیط و مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت شهرستان رابر اقدام به برگزاری کلاس آموزشی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، ویژه صنف قصابان شهرستان نمود.
آشنایی قصابان شهرستان رابر با تب خونریری دهنده کریمه کنگو
به مناسبت هفته سلامت برگزار شد:
کلاس آموزشی ویژه صنف نانوایان شهرستان رابر
۱۳۹۷ دوشنبه ۳ ارديبهشت
به مناسبت هفته سلامت با حضور ثریا سلاجقه و سحرخواجه حسنی کارشناسان بهداشت محیط کلاس آموزشی ویژه صنف نانوایان شهرستان رابر دوم اردبهشت ماه برگزار شد.
کلاس آموزشی ویژه صنف نانوایان شهرستان رابر