۱۳۹۴ يکشنبه ۱ آذر
جلسه آموزشی سلامت روان و اختلالات روانی و اردوی جهادی دندانپزشکی به همت بسیج و شبکه بهداشت و درمان زرند برگزار شد.
گرامیداشت سالروز قربانیان حوادث ترافیکی در شهرستان زرند
۱۳۹۴ يکشنبه ۱ آذر
به مناسبت 29 آبان ماه سالروز گرامیداشت قربانیان حوادث ترافیکی، زنگ هشدار حوادث ترافیکی چهارشنبه 27 آبان در هنرستان پسرانه طالقانی و با حضور برخی مسئولین شهرستان زرند برگزار شد.
گرامیداشت سالروز قربانیان حوادث ترافیکی در شهرستان زرند
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ آبان
ارائه آموزش و معاینات دندانپزشکی در یکی از مهد کودک های شهر زرند و کلاس باز آموزی اخلاق اداری به همت شبکه بهداشت و درمان زرند برگزار شد.
جلسه شورای مدیران مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ آبان
جلسه شورای مدیران مرکز بهداشت شهرستان زرند در تاریخ 17 آبان ماه در محل سالن آموزش سلامت این مرکز برگزار شد.
جلسه شورای مدیران مرکز بهداشت شهرستان زرند برگزار شد
برگزاری جلسه آموزشی ویژه رستوران داران در شبکه بهداشت و درمان زرند
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۸ آبان
با توجه به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت ایمنی غذا از مزرعه تا سفره و بروز چند مورد مسمومیت غذایی جلسه آموزشی ویژه رستوران داران پنجشنبه مورخ 14 آبان ماه در محل سالن آموزش مرکز بهداشت زرند برگزار شد.
برگزاری جلسه آموزشی ویژه رستوران داران در شبکه بهداشت و درمان زرند
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۲ آبان
جلسه نیروهای پشتیبانی و کلاس آموزشی به مناسبت هفته پدافند غیر عامل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند برگزار شد.
جلسه کمیته کارشناسان جامعه ایمن شهرستان زرند برگزار شد
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۲ آبان
جلسه کمیته کارشناسان جامعه ایمن شهرستان زرند با حضور کارشناسان ادارات عضو 9 آبان ماه در محل سالن آموزش مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
جلسه کمیته کارشناسان جامعه ایمن  شهرستان زرند برگزار شد
جلسه پدافند غیرعامل در شبکه بهداشت و درمان زرند برگزار شد
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۰ آبان
جلسه پدافند غیرعامل توسط ستاد بحران و حوادث با حضور جمعی از پرسنل و بسیجیان پایگاه های الغدیر و نعیمه در شبکه بهداشت و درمان زرند برگزار شد.
جلسه پدافند غیرعامل در شبکه بهداشت و درمان زرند برگزار شد
۱۳۹۴ چهارشنبه ۶ آبان
کارگاه بلوغ دختران ویژه ماماها و کاردان های مراکز بهداشتی درمانی، کمیته اخلاق پزشکی و جلسه آموزشی با موضوع مسائل مختلف بهداشتی جهت مددجویان کمیته امداد در شبکه بهداشت و درمان زرند برگزار شد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
کارگاه تأمین مراقبت های اولیه سلامت و برگزاری جلسه آموزشی در زمینه ویروس کرونا در شبکه بهداشت و درمان شهرستان زرند برگزار شد.