۱۳۹۸ يکشنبه ۵ خرداد
جلسه آموزشی به مناسبت هفته تیروئید در بیمارستان قائم (عج) برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ خرداد
جلسه آموزشی با محتوای اهمیت ید با حضور مدیر شبکه، جمعی از پزشکان و کارشناسان ستادی در محل بیمارستان قائم (عج) شهرستان بردسیر برگزار شد.
جلسه آموزشی به مناسبت هفته تیروئید در بیمارستان قائم (عج) برگزار شد
در راستای اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون:
جلسه هم اندیشی و توجیهی پزشکان خانواده مسئول مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان بردسیر برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ خرداد
جلسه هم اندیشی و توجیهی بسیج ملی کنترل فشارخون ویژه پزشکان خانواده مسئول مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان بردسیر، دوم خرداد ماه در محل اتاق مدیر شبکه برگزار شد.
جلسه آموزشی بسیج ملی کنترل فشارخون ویژه مراقبین سلامت شهرستان بردسیر برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲ خرداد
جلسه آموزشی بسیج ملی کنترل فشارخون با حضور مدیر شبکه، مراقبین سلامت و تعدادی از کارشناسان ستادی مرکز بهداشت شهرستان بردسیر در تاریخ اول خرداد ماه در محل سالن سلامت این مرکز برگزار شد.
جلسه آموزشی بسیج ملی کنترل فشارخون ویژه مراقبین سلامت شهرستان بردسیر برگزار شد
کمیته بیمارستانی بسیج ملی کنترل فشارخون در بیمارستان قائم شهرستان بردسیر تشکیل شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
کمیته بیمارستانی بسیج ملی کنترل فشارخون در تاریخ 31 اردیبهشت در محل اتاق مدیریت بیمارستان قائم شهرستان بردسیر تشکیل شد.
ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون در شبکه بردسیر تشکیل شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۸ ارديبهشت
ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون به ریاست مدیر شبکه بردسیر 26 اردیبهشت ماه در محل سالن سلامت مرکز بهداشت تشکیل شد.
ستاد اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون در شبکه بردسیر تشکیل شد
در آستانه ماه مبارک رمضان:
جلسه آموزشی اصناف در مرکز بهداشت بردسیر برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت
جلسه آموزشی اصناف قناد و بستنی و لبنیات شهرستان بردسیر، یکشنبه پانزدهم اردیبهشت ماه در محل سالن سلامت مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
جلسه آموزشی اصناف در مرکز بهداشت بردسیر برگزار شد
پرسنل مامایی شاغل در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر تقدیر شدند
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
به مناسبت روز جهانی ماما ، از پرسنل مامای شاغل در مرکز بهداشت بردسیر در محل سالن سلامت مرکز بهداشت تقدیر شد.
پرسنل مامایی شاغل در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر تقدیر شدند
به مناسبت هفته سلامت صورت پذیرفت؛
دیدار جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی شهرستان بردسیر با مدیر شبکه بهداشت و درمان
۱۳۹۸ دوشنبه ۹ ارديبهشت
جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی طی مراسمی با حضور در محل شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسیر با مدیر شبکه دیدار و از وی تقدیر کردند.
در ادامه برنامه های هفته سلامت صورت پذیرفت؛
برپایی چادر سلامت در مراسم نماز جمعه شهرستان بردسیر
۱۳۹۸ شنبه ۷ ارديبهشت
در ششمین روز از هفته سلامت ضمن حضور گسترده کارکنان به همراه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسیر در مراسم نماز جمعه، با برپایی چادر سلامت خدمات بهداشتی درمانی به نماز گزاران ارائه شد.
برپایی چادر سلامت در مراسم نماز جمعه شهرستان بردسیر
در چهارمین روز از هفته سلامت صورت پذیرفت؛
معدوم سازی بیش از 2۰ تن مواد غذایی غیر قابل مصرف در بردسیر
۱۳۹۸ پنج شنبه ۵ ارديبهشت
در چهارمین روز از هفته سلامت، بیش از 20 تن مواد غذایی غیر قابل مصرف در بردسیر امحاء شد.
معدوم سازی بیش از 2۰ تن مواد غذایی غیر قابل مصرف در بردسیر