۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
برگزاری جلسه بررسی مشکلات سلامت محلات شهر بردسیر
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
جلسه بررسی مشکلات سلامت محلات شهر بردسیر با حضور مدیر شبکه، تعدادی از مسئولین ادارات و کارشناسان ستادی، 24 تیر ماه در محل سالن سلامت مرکز بهداشت برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی مشکلات سلامت محلات شهر بردسیر
عیادت خادمین حرم امام رضا (ع) از بیماران بستری در بیمارستان قائم (عج) بردسیر
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
همزمان با گرامیداشت دهه کرامت و ولادت امام رضا (ع)، خادمین بار گاه ملکوتی امام رضا (ع) روز جمعه 21 تیر ماه از بیماران و کارکنان بیمارستان قائم (عج) عیادت و دیدار کردند.
عیادت خادمین حرم امام رضا (ع) از بیماران بستری در بیمارستان قائم (عج) بردسیر
برگزاری مراسم گرامیداشت دهه کرامت و هفته عفاف وحجاب در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر
۱۳۹۸ جمعه ۲۱ تير
مراسم گرامیداشت دهه کرامت و هفته عفاف و حجاب در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر با حضور امام جمعه، مدیر شبکه، امام جماعت و جمعی از پرسنل شبکه در تاریخ 18 تیر ماه در سالن سلامت مرکز بهداشت برگزار شد.
بازدید ناظر کشوری از برنامه بیماریابی فعال سل در مهاجرین و اتباع غیر ایرانی شهرستان بردسیر
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير
کارشناس اداره سل و جذام وزارت بهداشت، صبح امروز از اجرای برنامه بیماریابی فعال سل در مهاجرین و اتباع غیر ایرانی در شهرستان بردسیر بازدید کرد.
بازدید ناظر کشوری از روند اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در شهرستان بردسیر
۱۳۹۸ پنج شنبه ۶ تير
ناظر کشوری طرح بسیج ملی کنترل فشارخون به همراه مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه، چهارشنبه پنجم تیرماه از روند اجرای این طرح در شهرستان بردسیر بازدید کردند.
بازدید ناظر کشوری از روند اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در شهرستان بردسیر
برگزاری جلسه ارتقای سلامت روانی و اجتماعی در شهرستان بردسیر
۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير
جلسه ارتقای سلامت روانی و اجتماعی در شهرستان بردسیر به ریاست فرماندار این شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
برگزاری جلسه ارتقای سلامت روانی و اجتماعی در شهرستان بردسیر
بازدید مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه از طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در بردسیر
۱۳۹۸ سه شنبه ۴ تير
مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان، سوم تیرماه از اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در شهرستان بردسیر بازدید کرد.
کارکنان آموزش و پرورش شهرستان بردسیر به پویش ملی کنترل فشار خون پیوستند
۱۳۹۸ دوشنبه ۳ تير
با استقرار ایستگاه بسیج ملی کنترل فشارخون در آموزش و پرورش شهرستان بردسیر، فشارخون کارکنان این مجموعه اندازه گیری و در سامانه مربوطه ثبت شد.
کارکنان آموزش و پرورش شهرستان بردسیر به پویش ملی کنترل فشار خون پیوستند
نشست خبری با موضوع "تشریح عملکرد بسیج ملی کنترل فشارخون" در شبکه بهداشت و درمان بردسیر برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲ تير
با هدف تشریح عملکرد بسیج ملی کنترل فشارخون، صبح امروز مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسیر با اصحاب رسانه این شهرستان در سالن سلامت مرکز بهداشت دیدار کرد .
حضور فعال شبکه و مرکز بهداشت بردسیر در برگزاری جشنواره گل محمدی لاله زار
۱۳۹۸ شنبه ۱ تير
سیزدهمین جشنواره گل محمدی لاله زار با حضور فعال شبکه و مرکز بهداشت بردسیر از سی ام الی سی ویکم خرداد ماه با حضور چشمگیر گردشگران در منطقه لاله زار برگزار شد.
حضور فعال شبکه و مرکز بهداشت بردسیر در برگزاری جشنواره گل محمدی لاله زار