۱۳۹۸ جمعه ۲۹ شهريور
برگزاری کارگاه برنامه کشوری تشخیص، درمان و مراقبت آسم در نظام مراقبت های اولیه بهداشتی شهرستان بافت
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۷ شهريور
کارگاه دو روزه برنامه کشوری تشخیص، درمان و مراقبت آسم در نظام مراقبت های اولیه بهداشتی، 25 و 26 شهریورماه در تالار سلامت مرکز بهداشت شهرستان بافت برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی دوره pHCدانشجویان مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان بافت
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۶ شهريور
کلاس آموزشی دوره PHC دانشجویان مجتمع عالی سلامت، 23شهریورماه در سالن EOC مرکز بهداشت شهرستان بافت برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی دوره pHCدانشجویان مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان بافت
برگزاری کمیته برنامه ریزی به مناسبت هفته سالمند در شهرستان بافت
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
کمیته برنامه ریزی به مناسبت هفته سالمند، با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان و روسا و نمایندگان ادارات شهرستان بافت، 24 شهریور ماه در تالار سلامت مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
برگزاری کمیته برنامه ریزی به مناسبت هفته سالمند در شهرستان بافت
برگزاری کارگاه آموزشی برنامه های سلامت در بافت
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ شهريور
کارگاه آموزشی برنامه های سلامت ویژه کاردانان مراکز روستایی، 21 شهریورماه با مدیریت و هماهنگی واحد بهورزی در سالن سلامت مرکز بهداشت بافت برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی برنامه های سلامت در بافت
جلسه هماهنگی نظام ارجاع الکترونیک شبکه بهداشت درمان بافت
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ شهريور
جلسه هماهنگی اجرای برنامه نظام ارجاع الکترونیک و نوبت دهی اینترنتی کلینیک تخصصی ویژه، یکشنبه 17شهریور ماه در شبکه بهداشت درمان بافت برگزار شد.
جلسه هماهنگی نظام ارجاع الکترونیک شبکه بهداشت درمان بافت
کارگاه آموزشی مداخله در بحران (آسیب های اجتماعی) در شهرستان بافت
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۱ شهريور
کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی،با حضور مشاوران مرکز بهداشت، اداره آموزش وپرورش و بهزیستی شهرستان بافت،10شهریور ماه در محل سالن کنفرانس مدرسه الزهرا این شهر برگزار شد.
کارگاه آموزشی مداخله در بحران (آسیب های اجتماعی) در شهرستان بافت
برگزاری جشن روز پزشک در شهرستان بافت
۱۳۹۸ شنبه ۹ شهريور
به مناسبت سالروز ولادت ابوعلی سینا، مراسم جشن روز پزشک، جمعه 8شهریور ماه درتالار پاسارگارد شهرستان بافت برگزار شد.
برگزاری جشن روز پزشک در شهرستان بافت
تقدیر از کارمندان نمونه شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) بافت در نماز وحدت شهرستان
۱۳۹۸ پنج شنبه ۷ شهريور
به مناسبت روز کارمند، کارمندان نمونه شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان خاتم الانبیاء شهرستان بافت در برنامه نماز وحدت این هفته در محل مسجد صاحب الزمان(عج) شهرستان تقدیر شدند.
تجلیل شبکه بهداشت و درمان بافت از پزشکان بیمارستان خاتم الانبیاء
۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
به مناسبت روز پزشک، طی مراسمی با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان، رییس بیمارستان خاتم الانبیاء، مدیربانک رفاه شهرستان بافت از پزشکان بیمارستان خاتم الانبیاء تقدیر شد.
تجلیل شبکه بهداشت و درمان بافت از پزشکان بیمارستان خاتم الانبیاء
بازدید معاون وزیر جهادکشاورزی از غرفه بهداشت و درمان در ششمین جشنواره گردوی شهرستان بافت
۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
دکتر کشاورز معاون وزیر جهادکشاورزی در حاشیه برنامه سفر خود در ششمین جشنواره گردوی شهرستان بافت از غرفه بهداشت و درمان بازدید کرد.