کاشت نهال توسط کارکنان معاونت غذا و دارو
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ اسفند
کارکنان معاونت غذا و دارو دانشگاه در راستای توسعه فضای سبز و حفظ و نگهداری، 23 اسفندماه در محوطه ورودی معاونت غذا و دارو نهال کاشتند.
کاشت نهال توسط کارکنان معاونت غذا و دارو
تجدید میثاق کارکنان معاونت غذا و دارو دانشگاه با سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و شهیدان همرزمش
۱۴۰۱ دوشنبه ۱ اسفند
کارکنان معاونت غذا ودارو دانشگاه با حضور در گلزار شهدای کرمان به سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی سیدالشهدای جبهه مقاومت و دیگر یاران و همرزمان وی و شهدای آرمیده در این مکان مقدس ادای احترام کرد
کارگاه آموزشی اطلاعات دارویی - مصرف منطقی مکمل های دارویی برگزار شد
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۸ بهمن
کارگاه آموزشی مصرف منطقی مکمل های دارویی در تاریخ 18بهمن ماه بصورت وبینار و حضوری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
کارگاه آموزشی اطلاعات دارویی - مصرف منطقی مکمل های دارویی برگزار شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار کرد؛
کارگاه آموزشی "فارماکوویژیلانس و اشتباهات دارو پزشکی"
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ بهمن
کارگاه آموزشی فارماکوویژیلانس ( بررسی وپیشیگیری از عوارض جانبی داروها) و اشتباهات دارو پزشکی 17 بهمن ماه برگزار شد.
کارگاه آموزشی "فارماکوویژیلانس و اشتباهات دارو پزشکی"
آذین بندی ساختمان معاونت غذا و دارو دانشگاه به مناسبت ایام الله دهه فجر
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۲ بهمن
به مناسبت ایام الله دهه فجر، آذین بندی ساختمان معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام شد.
آذین بندی ساختمان معاونت غذا و دارو دانشگاه به مناسبت ایام الله دهه فجر
معاونت غذا ودارو دانشگاه برگزار کرد؛
کارگاه آموزشی اطلاعات دارویی – مصرف منطقی داروها
۱۴۰۱ سه شنبه ۴ بهمن
کارگاه آموزشی دارویی –مصرف منطقی داروها و داروهایی تزریقی به ویژه انسولین تزریقی- در تاریخ 4 بهمن ماه در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی اطلاعات دارویی – مصرف منطقی داروها
تشکیل ستاد دهه فجر در معاونت غذا ودارو
۱۴۰۱ دوشنبه ۳ بهمن
نشست جلسه ستاد دهه فجر معاونت غذا و دار و با حضور دکتر مجتبی شکیبابی معاون اجرایی و مدیران این معاونت،در سالن کنفرانس این حوزه برگزار شد.
تشکیل ستاد دهه فجر در معاونت  غذا ودارو
قهرمانی تیم منتخب والیبال دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مسابقات والیبال ادارات کرمان
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ دي
تیم منتخب والیبال دانشگاله علوم پزشکی کرمان، مقام قهرمانی مسابقات والیبال ادارات کرمان را کسب کرد.
قهرمانی تیم منتخب والیبال دانشگاه علوم پزشکی کرمان  در مسابقات والیبال ادارات کرمان
برگزاری جلسه کارگاه آموزشی اطلاعات دارویی - مصرف منطقی داروها و داروهای کورتیکواستروئید
۱۴۰۱ دوشنبه ۵ دي
کارگاه آموزشی داروهای کورتیکواستروئید با حضور دکتر حاج اکبری ویژه کارکنان معاونت غذا و دارو دانشگاه در تاریخ 5 دی ماه برگزار شد.
معاونت غذا ودارو کرمان برگزار کرد؛
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
کارگاه آموزشی نحوه تشخیص و رسیدگی به تخلفات و جرائم واحدهای تولیدی و نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی برگزار شد.
کارگاه آموزشی نحوه تشخیص و رسیدگی به تخلفات وجرائم واحد های تولیدی و نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی