برگزاری کارگاه آشنایی با شرکت های دانش بنیان ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۳۹۷ شنبه ۵ آبان
کارگاه آشنایی با شرکت های دانش بنیان ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان، سه شنبه اول آبان ماه در محل سمن سرای معاونت امور اجتماعی برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی راهکارهای افزایش همکاری گروه های داوطلب و تاسیس خیریه تخصصی دندانپزشکی در کرمان
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ آبان
جلسه بررسی راهکارهای افزایش همکاری گروه های داوطلب و تاسیس خیریه تخصصی دندانپزشکی در کرمان دوشنبه 30 مهرماه در محل معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی مددکاری جامعه ای در معاونت اجتماعی دانشگاه
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ آبان
کارگاه آموزشی مددکاری جامعه ای به همت معاونت امور اجتماعی دانشگاه دوشنبه 30 مهرماه در محل سمن سرای این معاونت برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی مددکاری جامعه ای در معاونت اجتماعی دانشگاه
به مناسب هفته سلامت بانوان برگزار شد؛
برنامه ورزش صبحگاهی در محل کانون سلامت محله پارک شهید مطهری کرمان
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ آبان
به مناسب هفته سلامت بانوان، ورزش صبحگاهی دوشنبه 30 مهرماه در محل کانون سلامت محله پارک شهید مطهری کرمان برگزار شد.
 برنامه ورزش صبحگاهی در محل کانون سلامت محله پارک شهید مطهری کرمان
مشکلات مددکاران مراکز آموزشی درمانی کرمان بررسی شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ آبان
جلسه بررسی مشکلات مددکاران در مراکز آموزشی درمانی کرمان، یکشنبه 29 مهرماه در محل معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
مشکلات مددکاران مراکز آموزشی درمانی کرمان بررسی شد
تقدیر از خیرین حوزه سلامت شهرستان های بردسیر، بافت، رابر و ارزوئیه
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۵ مهر
از خیرین حوزه سلامت شهرستان های بردسیر، بافت، رابر و ارزوئیه دوشنبه 23 مهرماه تقدیر شد.
تقدیر از خیرین حوزه سلامت شهرستان های بردسیر، بافت، رابر و ارزوئیه
به مناسبت روز جهانی عصای سفید صورت پذیرفت:
دیدار رئیس اداره سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان با مدیر عامل انجمن نابینایان
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۵ مهر
به مناسبت روز جهانی عصای سفید، رئیس اداره سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان به همراه چند تن از مدیران سمن های حوزه سلامت با ستاری نسب مدیر عامل انجمن نابینایان دیدار کرد.
به میزبانی شهرستان بردسیر برگزار شد:
تشکیل اولین مجمع سلامت شهرستان های بردسیر، بافت، رابر و ارزوئیه
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۳ مهر
اولین مجمع سلامت شهرستان های بردسیر، بافت، رابر و ارزوئیه، امروز دوشنبه 23 مهرماه به میزبانی شهرستان بردسیر در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
تشکیل اولین مجمع سلامت شهرستان های بردسیر، بافت، رابر و ارزوئیه
اولین جلسه شورای پیام گزاران سلامت کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۷ مهر
اولین جلسه شورای پیام گزاران سلامت با حضور معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، مشاور امور بانوان استانداری و اعضای شورا، چهارشنبه 4 مهرماه برگزار شد.
اولین جلسه شورای پیام گزاران سلامت کرمان برگزار شد
حضور فعال مدیریت روابط بین الملل دانشگاه در مراسم ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه
۱۳۹۷ چهارشنبه ۴ مهر
مدیریت روابط بین الملل دانشگاه در غرفه مشترک با مرکز زبان دانشگاه واقع در سالن 9 دی، در مراسم ستاد استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه، با تبیین فعالیت ها و اهداف این مدیریت و توزیع بروشورها و فرا...