۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۳ آبان
در مراسمی و با حضور فرهادیان رئیس اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه و جمعی از همکاران از "بهجت لطفعلی زاده" پرسنل این واحد که به تازگی به بازنشستگی نائل شده است، سه شنبه 22 آبانماه قدردانی شد.
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۳ آبان
دومین جلسه آموزشی اجرایی کانون های سلامت محله در کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۱ آبان
دومین جلسه آموزشی اجرایی کانون های سلامت محله در کرمان دوشنبه 21 آبانماه در محل معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
دومین جلسه آموزشی اجرایی کانون های سلامت محله در کرمان برگزار شد
معرفی ورزش "برای تو نیک" ویژه سمن های حوزه سلامت کرمان
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۰ آبان
با همکاری معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و به همت انجمن جامعه خیرین حامی معلولین امید کرمانیان، "ورزش برای تو نیک" ویژه سمن های حوزه سلامت کرمان، یکشنبه 20 آبان ماه در محل معاونت امور ا...
معرفی ورزش "برای تو نیک" ویژه سمن های حوزه سلامت کرمان
دومین جلسه راه اندازی سمن تخصصی دندانپزشکی در کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۰ آبان
دومین جلسه راه اندازی سازمان مردم نهاد تخصصی دندانپزشکی کرمان، یکشنبه 20 آبان ماه در محل معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
دومین جلسه راه اندازی سمن تخصصی دندانپزشکی در کرمان برگزار شد
انجام خدمات رایگان دندانپزشکی در کانون سلامت محله فیروزآباد کرمان
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۴ آبان
خدمات رایگان دندانپزشکی در کانون سلامت محله فیروزآباد کرمان به مدت سه روز ارائه شد.
انجام خدمات رایگان دندانپزشکی در کانون سلامت محله فیروزآباد کرمان
جلسه هماهنگی اقدامات بهداشت و درمان ساماندهی متکدیان خیابانی در کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۴ آبان
جلسه هماهنگی اقدامات بهداشت و درمان ساماندهی متکدیان خیابانی در کرمان، دوشنبه 14 آبانماه در محل معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
جلسه هماهنگی اقدامات بهداشت و درمان ساماندهی متکدیان خیابانی در کرمان برگزار شد
پنجمین جلسه شورای پیام رسان سلامت کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۳ آبان
پنجمین جلسه شورای پیام رسان سلامت کرمان، یکشنبه 13 آبان ماه در محل معاونت امور اجتماعی علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
پنجمین جلسه شورای پیام رسان سلامت کرمان برگزار شد
جلسه ماهانه سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۲ آبان
جلسه ماهانه سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان با حضور رئیس اداره سمن های حوزه سلامت کرمان و مدیران سمن ها ، دوشنبه 7 آبانماه در معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
جلسه ماهانه سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان برگزار شد
کارگاه آموزشی «راه کارهای امور مالیاتی و وقف در موسسات خیریه» در کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
به همت معاونت اموراجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، کارگاه آموزشی «راه کارهای امور مالیاتی و وقف در موسسات خیریه »، یکشنبه 6 آبان ماه در محل سمن سرای این معاونت برگزار شد.