۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
جلسه هم اندیشی معاون تحقیقات و فناوری با اعضا هیأت علمی پژوهشی
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
جلسه هم اندیشی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعضا هیأت علمی پژوهشی در تاریخ چهارم آذرماه در محل سالن افضل پژوهشکده آینده پژوهی دانشگاه برگزار شد.
جلسه هم اندیشی معاون تحقیقات و فناوری با اعضا هیأت علمی پژوهشی
کارگاه پروپوزال نویسی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
کارگاه پروپوزال نویسی از تاریخ 30 آبان ماه لغایت اول آذر ماه در محل معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه پروپوزال نویسی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
به مناسبت هفته سلامت بانوان برگزار شد؛
مراسم پیاده روی جمعی از کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
مراسم پیاده روی به مناسبت هفته سلامت بانوان با حضور جمعی از کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، در تاریخ 24 آبان ماه از محل این معاونت به سمت پارک نشاط برگزار شد.
مراسم پیاده روی جمعی از کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
برگزاری کارگاه ایده ها و نظام پیشنهادها در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ آبان
کارگاه نظام پیشنهاد ها با تدریس فرنگیس بطاء، در تاریخ 23 آبان ماه ویژه کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
برگزاری کارگاه ایده ها و نظام پیشنهادها در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
جلسه مشترک شناسایی ظرفیت های همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با نمایندگان ستاد کل نیروهای مسل...
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
جلسه مشترک شناسایی ظرفیت های همکاری معاونت تحقیقات و فناوری با نمایندگان ستاد کل نیروهای مسلح در تاریخ 13 آبان ماه در محل معاونت تحقیقات برگزار شد.
جلسه مشترک شناسایی ظرفیت های همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با نمایندگان ستاد کل نیروهای مسلح
برگزاری کارگاه پروپوزال نویسی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۰ آبان
کارگاه پروپوزال نویسی در تاریخ نهم و دهم آبان ماه در محل معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.
برگزاری کارگاه پروپوزال نویسی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
جلسه برنامه ریزی برگزاری رویداد آیدیاتاک
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۰ آبان
جلسه برنامه ریزی رویداد آیدیاتاک با حضور دکتر ایرانپور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و کادر اجرایی این رویداد،هفتم آبان ماه در محل معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.
جلسه برنامه ریزی برگزاری رویداد آیدیاتاک
کارگاه آموزشی نحوه اجرای نرم افزار Endnote در معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
کارگاه آموزشی نحوه اجرای نرم افزار Endnote، دوم آبان ماه در معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی نحوه اجرای نرم افزار Endnote در معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار کرد؛
دومین جلسه کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم بهره وری سازمانی
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
دومین کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم بهره وری سازمانی با حضور مهندس اسماعیلی رنجبر مدرس این دوره، در تاریخ 29 مهر ماه در محل معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
دومین جلسه کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم بهره وری سازمانی
برگزاری دومین جلسه سیاستگذاری در معاونت تحقیقات و فن آوری
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
دومین جلسه شورای سیاستگذاری معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه، با حضور معاون تحقیقات دکتر ایرانپور و روسای مراکز تحقیقاتی، 24 مهرماه در محل معاونت تحقیقات برگزار شد.
برگزاری دومین جلسه سیاستگذاری در معاونت تحقیقات و فن آوری