کارگاه آموزشی WORD مقدماتی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور
کارگاه آموزشی WORD مقدماتی ویژه اعضاء هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان، امروز یکشنبه 24 شهریور ماه در محل واحد رایانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی WORD مقدماتی  در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
برگزاری مراسم روحبخش قرائت زیارت عاشورا در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۱ شهريور
به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم مراسم روحبخش قرائت زیارت عاشورا، دهه اول محرم در نمازخانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار می شود.
برگزاری مراسم روحبخش قرائت زیارت عاشورا در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
پیاده روی كاركنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت هفته دولت
۱۳۹۸ شنبه ۹ شهريور
در چهارمین روز از هفته دولت و به مناسبت روز کارمند، جمعي از مسئولان و كاركنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دوشنبه 4 شهریورماه، مسیر چهار راه سمیه به سمت پارک نشاط را پياده روي كرد...
ارائه خدمات نوین سلامت میانسالان به کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
به همت واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان کرمان و مرکز ملایری، خدمات نوین سلامت میانسالان دوشنبه 28 مرداد ماه به کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ارائه شد.
ارائه خدمات نوین سلامت میانسالان به کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
کارگاه "مهارت گفتگو و مذاکره" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
۱۳۹۸ چهارشنبه ۹ مرداد
کارگاه "مهارت گفتگو و مذاکره" امروز چهارشنبه 9 مردادماه در محل سالن کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه "مهارت گفتگو و مذاکره"  در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه "مدیریت استرس در فضای کسب و کار" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
کارگاه "مدیریت استرس در فضای کسب و کار" امروز چهارشنبه 26تیرماه در محل سالن کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
در سالروز ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) و دهه کرامت، صورت پذیرفت؛
توزیع شربت و شیرینی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۳ تير
در سالروز ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) و دهه کرامت، امروز یکشنبه 23 تیر ماه توزیع شربت و شیرینی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه بین همکاران واحدهای مختلف انجام شد.
توزیع شربت و شیرینی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
برگزاری جشن دهه کرامت در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
در آستانه سالروز ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) و دهه کرامت،چهارشنبه 19 تیر ماه مراسم جشنی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جشن دهه کرامت در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
کارگاه آموزشی نرم افزار مندلی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
کارگاه آموزشی نرم افزار مندلی ویژه دانشجویان، اعضاء هیئت علمی و کارکنان واحدهای وابسته به دانشگاه چهارشنبه 19تیر ماه در محل واحد رایانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی نرم افزار مندلی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
کارگاه "آشنایی با شرکت های دانش بنیان" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير
کارگاه "آشنایی با شرکت های دانش بنیان" امروز چهارشنبه پنجم تیرماه در محل سالن کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.