برگزاری جلسه هم اندیشی نحوه برگزاری اختتامیه جشنواره نقاشی "به رنگ زندگی" در معاونت بهداشتی
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۴ آبان
جشنواره نقاشی "به رنگ زندگی"با حضور مسئولین وزارتی و استانی به همراه همکاران دانشگاهی و برنده گان جوایز در 25 آبان ماه در تالار بسطامی پارک مادر کرمان برگزار می شود.
برگزاری کمیته اجرایی هماهنگی برگزاری هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا) در معاونت بهداشتی
۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
در آستانه فرارسیدن هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا) جلسه کمیته هماهنگی برگزاری برنامه های این هفته، صبح امروز 13آبان ماه در سالن آموزش سلامت این معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری هفتمین کمیته رصد و پایش قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه در سال ۱۴۰۲
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
هفتمین کمیته رصد و پایش قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه در سال ۱۴۰۲ با حضور دکتر سیروس سالاری معاون فنی معاونت بهداشت، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه و سایر اعضای کمیته برگزار شد.
برگزاری هفتمین کمیته رصد و پایش قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه در سال ۱۴۰۲
برگزاری کمیته استانی آموزش های هنگام ازدواج در معاونت بهداشتی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
کمیته استانی آموزش های هنگام ازدواج با حضور نمایندگان ادارات کل بهزیستی و تبلیغات اسلامی، معاونت اجتماعی دادگستری استان و همچنین نمایندگان دانشگاه های استان در سالن سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد.
برگزاری کمیته استانی آموزش های هنگام ازدواج در معاونت بهداشتی
برگزاری وبینار آموزشی آثار محبت در کودکان در معاونت بهداشتی
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۸ مهر
به مناسبت هفته ملی کودک و به همت واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده، وبینار آثار محبت در کودکان با سخنرانی دکتر نوذر نخعی استاد پزشکی اجتماعی در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری وبینار آموزشی آثار محبت در کودکان در معاونت بهداشتی
اعلام شعار و روز شمار هفته سلامت روان 1402
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۸ مهر
هفته سلامت روان سال 1402 با شعار "سلامت روان مسئولیت فردی و اجتماعی همه ماست"نام گذاری شده است.
اعلام شعار و روز شمار هفته سلامت روان 1402
(18-24 مهرماه )
پیام معاونت بهداشتی به مناسبت هفته سلامت روان (18-24 مهرماه )
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۸ مهر
دکتر وحیدرضا برهانی نژاد معاون بهداشتی دانشگاه، طی پیامی هفته سلامت روان را به روانشناسان، روانپزشکان و تیم های سلامت، تبریک گفت.
پیام معاونت بهداشتی به مناسبت هفته سلامت روان (18-24 مهرماه )
غرفه ی تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در جشنواره ملی نان خوش درخشید
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۶ مهر
نخستین جشنواره ملی نان با حضور ۲۱ استان به منظور معرفی نان‌های سنتی، محلی و سایر نان‌های سرزمینی، در محل بوستان شورای شهر کرمان برگزار شد که غرفه ی تغذیه سالم و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این...
غرفه ی تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در جشنواره ملی نان خوش درخشید
اعلام شعار و روز شمار جهانی هفته ملی کودک 1402
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۶ مهر
هفته ملی کودک سال 1402 با شعار "کودکی بهتر، زندگی بهتر" نام گذاری شد.
اعلام شعار و روز شمار جهانی هفته ملی کودک 1402
کمیته دانشگاهی بیماری های غیرواگیر برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
کمیته دانشگاهی بیماری های غیرواگیر با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و اعضای دبیرخانه برگزار شد.
کمیته دانشگاهی بیماری های غیرواگیر برگزار شد