۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
برگزاری ویدئو کنفرانس جمع بندی بسیج ملی کنترل فشار خون در معاونت بهداشتی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
جلسه جمع بندی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون به در معاونت بهداشتی به صورت ویدئو کنفرانس با شهرستان های تابعه دانشگاه برگزار شد.
برگزاری ویدئو کنفرانس جمع بندی بسیج ملی کنترل فشار خون در معاونت بهداشتی
به همت گروه سلامت خانوده معاونت بهداشتی برگزار شد:
کارگاه آموزشی مدل های تغییر رفتار سلامت در میانسالان
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
کارگاه آموزشی مدل های تغییر رفتار سلامت در میانسالان به همت گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی در سالن آموزش سلامت برگزار شد.
کارگاه آموزشی رتینوپاتی نارسی در معاونت بهداشتی برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير
کارگاه آموزشی رتینوپاتی نارسی به همت گروه بهداشت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه در سالن آموزش سلامت این معاونت برگزار شد.
کارگاه آموزشی رتینوپاتی نارسی در معاونت بهداشتی برگزار شد
شمارش معکوس طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در کشور
۱۳۹۸ شنبه ۱ تير
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: شمارش معکوس این طرح آغاز شده و مردم بهتر است از این فرصت باقی مانده استفاده کنند تا در این طرح شرکت کنند.
شمارش معکوس طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در کشور
کارگاه آموزشی مهارت های زندگی کودکان 6 تا 12 ساله در معاونت بهداشتی برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۹ خرداد
کارگاه آموزشی مهارت های زندگی در کودکان 6 تا 12 ساله، به همت گروه سلامت روان معاونت بهداشتی در سالن آموزش سلامت این معاونت برگزار شد.
کارگاه آموزشی مهارت های زندگی کودکان 6 تا 12 ساله در معاونت بهداشتی برگزار شد
در راستای اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون اجرا شد:
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۲ خرداد
در راستای اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون، دوره آموزشی توجیهی ویژه مدیران و کارشناسان دفاتر تسهیلگری و دبیران کانون های سلامت در سالن کنفرانس امور اجتماعی دانشگاه برگزار شد.
در راستای اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون انجام شد:
راه اندازی 367 ایستگاه موقت در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۳ خرداد
معاون بهداشتی و دبیر اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در راستای اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون، پایگاه های ثابت و سیار در سطح شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرما...
راه اندازی 367 ایستگاه موقت در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان
در راستای همکاری در اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون
جلسه هم اندیشی با مسئولان بسیج استان کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۲ خرداد
جلسه هم اندیشی با مسئولان بسیج استان کرمان در راستای همکاری در اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون برگزارشد.
جلسه هم اندیشی با مسئولان بسیج استان کرمان برگزار شد
فوق تخصص کلیه و فشار خون:
فشار خون بالا در طولانی مدت باعث آسیب به کلیه می شود
۱۳۹۸ شنبه ۱۱ خرداد
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و فوق تخصص کلیه و فشار خون گفت: فشار خون در طولانی مدت باعث آسیب کلیه می شود و ممکن است به شکل های گوناگون عملکرد کلیه را تحت تاثیر قرار دهد.
فشار خون بالا در طولانی مدت باعث آسیب به کلیه می شود
در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
جلسه هم اندیشی در جهت انسجام در ارائه خدمات رایگان دهان و دندان به اقشار آسیب پذیر جامعه
۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد
جلسه هم اندیشی در خصوص انسجام و هم افزایی در ارائه خدمات رایگان دهان و دندان به اقشار آسیب پذیر جامعه در دفتر معاونت بهدشتی دانشگاه برگزار شد.
جلسه هم اندیشی در جهت انسجام در ارائه خدمات رایگان دهان  و دندان به اقشار آسیب پذیر جامعه