۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
آزمون المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
آزمون المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی در محل جدید مرکز آزمون (ساختمان شهید سلیمانی) پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه علوم پزشکی برگزار شد
۱۴۰۱ شنبه ۷ خرداد
آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه علوم پزشکی، با حضور 2640 نفر شامل 2026 زن و 614 مرد، در تاریخ های پنجم و ششم خرداد ماه در محل سالن مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه علوم پزشکی برگزار شد
نشست معاون و مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه با مدیران گروه های آموزشی دانشکده بهداشت
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۶ ارديبهشت
نشست معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی با رئیس و معاونین و مدیران گروه های آموزشی دانشکده بهداشت دانشگاه، 26 اردیبهشت در محل این دانشکده برگزار شد.
وبینار نشست معاونین آموزشی کلان منطقه هشت آمایشی کشور برگزار شد
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ ارديبهشت
نشست معاونین آموزشی کلان منطقه هشت آمایشی کشور، به صورت وبینار در تاریخ 24 اردیبهشت در محل سالن کنفرانس معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.
وبینار نشست معاونین آموزشی کلان منطقه هشت آمایشی کشور برگزار شد
حرکت خودجوش نوجوان بندر عباسی در قدردانی از پزشک معالج خود
۱۴۰۱ يکشنبه ۴ ارديبهشت
نوجوان سیزده ساله بندرعباسی که به بیماری سرطان مبتلا بود در حرکتی خودجوش با چاپ عکس پزشک درمانگر خود بر روی پیراهن خود، از زحمات دکتر پوریا سلاجقه پزشک معالجش قدردانی کرد.
حرکت خودجوش نوجوان بندر عباسی در قدردانی از پزشک معالج خود
با حضور معاون آموزشی دانشگاه صورت گرفت:
قدردانی از سازنده واکسن ایرانی برکت
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۲ اسفند
در مراسمی با حضور معاون آموزشی از دکتر عالی زاده سازنده واکسن ایرانی برکت تقدیر شد.
قدردانی از سازنده واکسن ایرانی برکت
آزمون های جامع رشته های پایه پزشکی و پیش کارورزی دندانپزشکی و داروسازی برگزار شد
۱۴۰۰ شنبه ۱۴ اسفند
آزمون رشته های پزشکی،دندانپزشکی، داروسازی و پیش کارورزی، در روزهای 11 و 12 اسفند ماه در محل ساختمان مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه برگزار شد.
نشست شورای مدیران در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۴۰۰ دوشنبه ۹ اسفند
اولین نشست شورای مدیران معاونت آموزشی با حضور معاون آموزش دانشگاه و مدیران این حوزه برگزار شد.
نشست شورای مدیران در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
مراسم تکریم مسئولان معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی
۱۴۰۰ سه شنبه ۳ اسفند
معاون آموزشی و رییس امور هیات علمی و مدیر امور آموزشی پیشین دانشگاه، امروز در مراسمی با حضور رییس دانشگاه تقدیر شدند.
مراسم تکریم مسئولان معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی
سی و هفتمین دوره آزمون صلاحیت بالینی برگزار شد
۱۴۰۰ شنبه ۳۰ بهمن
آزمون صلاحیت بالینی، با حضور 32 نفر داوطلب از دانشجویان سال آخر رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، بیست و هشتم بهمن ماه در محل سالن مرکزآموزش مداوم دانشگاه برگزار شد.
سی و هفتمین دوره آزمون صلاحیت بالینی برگزار شد