۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۱ مرداد
کد : 24917-31367      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۰ مرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۰ مرداد    تعداد بازدید : 240

بدرقه کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه برای شرکت در چهاردهمین المپیاد ورزشی

مراسم بدرقه کاروان ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه برای حضور در چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان وزارت بهداشت ودرمان با حضور معاون دانشجویی فرهنگی در باغ تاریخی فتح آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه در این برنامه دکتر بارونی معاون دانشجویی فرهنگی در جمع دانشجویان با تاکید بر علم آموزی ودانش افزایی گفت : دانشجو باید در کنار تحصیل به ورزش وپرورش جسم نیز اهمیت دهد.

دکتر بارونی افزود :  ورزش علاوه بر خودساختگی و پرورش جسم یک عرصه ومیدان رقابتی است که حس تلاش ، مبارزه طلبی وسخت کوشی را در شخص به وجود می آورد و ابزاری مناسب جهت پر کردن اوقات فراغت نیز محسوب می شود.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: دانشجویان دختر دانشگاه، در این دوره از مسابقات بتوانند مقام هایی مناسب و شایسته برای  دانشگاه علوم پزشکی کرمان کسب کنند و مانند گذشته برای دانشگاه افتخار آفرینی کنند.

گفتنی است چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های وزارت بهداشت و درمان از 22 مرداد تا 10شهریور ماه در دو مقطع زمانی به میزبانی شهر تبریز برگزار خواهد شد و کاروان ورزشی دانشگاه کرمان متشکل از 56 ورزشکار در پنج رشته ورزشی فوتسال، دومیدانی، کاراته، والیبال و بدمینتون در این دوره شرکت خواهند کرد.

نظر شما :