۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۱ مرداد
کد : 24917-31353      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ شنبه ۱۹ مرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ شنبه ۱۹ مرداد    تعداد بازدید : 136

دومین جلسه ستاد اردوهای جهادی در دانشگاه برگزار شد

دومین جلسه ستاد اردوهای جهادی با حضور اعضاء این ستاد روز سه شنبه 15مرداد ماه در دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تشکیل شد.

در این جلسه دکتر بارونی معاون دانشجویی فرهنگی، با بیان اینکه جهت شفاف سازی و دریافت اطلاعات موثراز برگزاری اردوهای جهادی و خدمت رسانی در سطح دانشگاه اطلاعات کامل اردو شامل زمان برگزاری اردو، مکان برگزاری اردو، تعداد نیروهای اعزامی، هزینه ها، مدت اردو وخدماتی که در اردو ارائه خواهد شد در جلسات ستاد به صورت پاورپوینت طراحی ونمایش داده شود.

سپس باقررنجبر مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گزارشی در مورد نحوه برگزاری اردوی جهادی در منطقه ریگان شهرستان بم که از تاریخ 15 الی 22 شهریور ماه با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کرمان وبم برگزار خواهد شد به اعضاء ارائه داد.

همچنین در پایان این جلسه تمامی اعضاء با برگزاری اردوی خدمت رسانی درمنطقه اندوهجرد وروستاهای اطراف آن در مهر ماه سال جاری موافقت کردند.

گفتنی است این اردو با برنامه ریزی اداره فوق برنامه امور فرهنگی دانشگاه وهمکاری کانون های خیریه دانشجویی به مدت سه روز برگزار خواهد شد.

نظر شما :