۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۱ مرداد
کد : 25282-31326      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ شنبه ۱۹ مرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ شنبه ۱۹ مرداد    تعداد بازدید : 116

کارگاه آموزشی سامانه جامع بازرسی بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان کرمان تشکیل شد

کارگاه آموزشی سامانه جامع بازرسی بهداشت حرفه ای ویژه بهورزان شهرستان کرمان، 15 مرداد در سالن آموزش 22 بهمن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمان، مسئول واحد بهداشت حرفه ای این مرکز، هدف از برگزاری این کارگاه را آموزش ثبت بازرسی ها و اهمیت آن عنوان کرد.

مهدی سلاجقه گفت: در این کارگاه آموزشی عنوان شد علاوه برثبت بازرسی ها، لازم است فرم های مربوطه با دقت و صحیح تکمیل شوند.

سپس،  باقری زاده و نصیری کارشناسان بهداشت حرفه ای، به ترتیب در خصوص نحوه کار با سامانه جامع بازرسی و سامانه سیب، عوامل زیان آورشاغلین، پسماندها و تکمیل چک لیست های مربوطه آموزش های لازم را ارائه کردند.

1 (1)
1 (2)