۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۱ مرداد
کد : 24920-31308      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۷ مرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ شنبه ۱۹ مرداد    تعداد بازدید : 115

بازدید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه از بیمارستان و پروژه های سلامت شهرستان بافت

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه به همراه تعدادی از مدیران این معاونت، 16 مردادماه از پروژه های سلامت شهرستان بافت بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بافت، در این بازدید دکتر نوحی مدیر سرمایه انسانی، مدیر شبکه بهداشت ودرمان بافت، کرمانی مدیر بودجه، قلی زاده مدیر مالی، بابایی مدیر پشتیبانی وامور رفاهی، افضلی کارشناس طرح های عمرانی، حسنی صفات معاون مدیر فن آوری واطلاعات دانشگاه، مدیر شبکه بهداشت ودرمان  و رییس بیمارستان خاتم الانبیاء نیز حضور داشتند.

دکتر مقدری ضمن بازدید از روند اجرای بهسازی اورژانس بیمارستان، مرکز بهداشتی در مانی بزنجان، پایگاه ولی عصر(ع و پایگاه حضرت علی اصغر(ع)، از نزدیک پیشرفت کار پروژه ها را بررسی و مورد ارزیابی قرار داد.

دکتر سلطانی مدیر شبکه بهداشت ودرمان و دکتر حیدری رئیس بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)، نیز گزارشی از اقداملات انجام شده و نیازها و کمبودهای مجموعه شبکه بهداشت و درمان این شهرستان را بیان کردند.

اختصاص دستگاه سی تی اسکن، تجهزات آزمایشگاهی و وینتلاتوربالای 2کیلوگرم، پانسیون پزشکان متخصص، مشکل نیروی انسانی، نگهبانی بیمارستان، انتظامات، کمبود دارو، محوطه بیمارستان، کمبود تخت icu  ccu از خواسته های بیان شده بودکه مورد بحث وبررسی قرار گرفت.

نظر شما :