۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۱ مرداد
کد : 27744-31304      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۶ مرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۶ مرداد    تعداد بازدید : 70

کمیته طرح ارتقای سلامت دهان و دندان وتحرک فیزیکی در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد

کمیته طرح ارتقای سلامت دهان و دندان و تحرک فیزیکی در نوجوانان در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شهربابک، مهندس شهابی ،دکتر بخشوده رئیس آموزش پرورش، مسئول آموزش، مسئول واحد بهداشت مدارس، مسئول واحد بهداشت دهان و دندان و کارشناس ستاد در این نشست حضور داشتند.

در این کمیته دکتر ملایی مسئول واحد بهداشت دهان ودندان پیرامون طرح ارتقای سلامت دهان و دندان و ارجاع کلیه دانش آموزان پایه هفتم به مراکز دندانپزشکی شهرستان جهت دریافت کارت سبز مطالبی بیان کرد.

پورمحمدی کارشناس بهداشت مدارس نیز مطالبی در مورد تحرک فیزیکی بیان کرد.

همچنین مقرر شد آموزش وپرورش نیز نهایت همکاری را با مرکز بهداشت داشته باشد.

نظر شما :