کد : 25281-30882      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ جمعه ۲۱ تير   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير    تعداد بازدید : 2575

اعلام نتایج پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری کرمان

پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری کرمان در روز جمعه 21 تیرماه همزمان با سراسر کشور برگزار و نتایج آن اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، مدیر پرستاری و عضوهیات اجرایی پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری کرمان در این رابطه گفت: این دوره از انتخابات امروز جمعه از ساعت هشت صبح  در محل های معاونت درمان دانشگاه و کلینیک بعثت 2 آغاز و در ساعت 20 پایان یافت.

رحمتیان افزود: در این دوره 24 نفر نامزد شرکت در انتخابات نظام پرستاری کرمان بودند که با رای گیری 9 نفر به عنوان اعضای هیات مدیره سازمان نظام پرستاری کرمان انتخاب شدند.

به گفته وی 696نفر از کادر پرستاری در این دوره انتخابات شرکت کردند.

وی اضافه کرد: با پایان یافتن رای گیری و شمارش آراء به ترتیب سیما شفیعی، نصرت عوض نژاد جرجندی، حسین ابراهیمی میمند، احمد سعید، امان ا... ابوالقاسمی، حسین جعفری، سیمین کهن، رقیه مهدی پور رابری و عباس محمدی هنجروئی  به عنوان اعضای هیات مدیره سازمان نظام پرستاری کرمان برای چهار سال انتخاب شدند.

وی ادامه داد: مصطفی شهابی نژاد، علیرضا خوبیاری شوربازی و محمد مهدی شیخ مظفری نیز به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.

نظر شما :