۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
کد : 25281-30876      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۰ تير   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير    تعداد بازدید : 89

پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری برگزار می شود

پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری فردا ۲۱ تیرماه همزمان با سراسر کشور در کرمان نیز برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، رئیس هیات اجرایی انتخابات پنجمین دوره نظام پرستاری کرمان در این رابطه گفت:انتخابات از ساعت ۸ صبح ۲۱ تیرماه آغاز  می‌شود و تا ساعت ۱۸ ادامه می یابد.

دکتر مرتضی هاشمیان مکان برگزاری انتخابات نظام پرستاری در کرمان گفت: معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان واقع در چهار راه شفا و کلینیک بعثت ۲ در خیابان قرنی بعد از بیمارستان شهید باهنر کرمان به عنوان شعب اخذ رای در این دوره از انتخابات در نظر گرفته شده اند.

وی به همراه داشتن اصل کارت نظام پرستاری و اصل کارت ملی را در زمان رای گیری اجباری عنوان کرد و گفت:

اصل کارت نظام پرستاری در هنگام اخذ رای گرفته و پس از برگزاری انتخابات به سازمان نظام پرستاری کرمان تحویل تحویل داده می شود.

به گفته وی جهت شرکت در انتخابات لزومی به تمدید کارت نظام پرستاری نیست و با کارت های قدیمی نیز این امر انجام می شود.

نظر شما :