۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
کد : 27760-29782      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ شهريور   تعداد بازدید : 1777

پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت زنده یاد دکتر "محمد رضا اقبالی" متخصص گوش، حلق و بینی

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت زنده یاد دکتر "محمد رضا اقبالی" متخصص گوش، حلق و بینی ، پیام تسلیتی صادر کرد.

خبر ضایعه تاسف بار درگذشت همکار گرامی زنده یاد دکتر "محمد رضا اقبالی"چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می نشیند؛ ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار و مشیت الهی چاره ای جز تسلیم و رضا نیست.

اندوه بی پایان جامعه پزشكي استان از این واقعه دردناک قابل وصف نیست و فقدان آن بزرگوار که نمونه یک انسان مهربان، نجیب و مسئول بوده همه را نیز اندوهگین ساخت.

اینجانب با نهایت تاسف مصیبت وارده را به خانواده آن بزرگوار، دوستان، آشنایان و جامعه پزشکی تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت احدیت صبوری و شکیبایی بستگان سوگوار را طلب می نمایم؛ که حضرتش فرمود: وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ  .

برای آن مرحوم  علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی را مسئلت می نمایم.

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد

رییس دانشگاه