۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
کد : 27760-29780      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور   تعداد بازدید : 1002

پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامیمان زنده یاد ابوذر شمس الدینی

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت زنده یاد ابوذر شمس الدینی ،از همکاران پرستار شاغل در بیمارستان شهید بهشتی پیام تسلیتی صادر کرد.

خبر ضایعه تاسف بار درگذشت همکار گرامی جناب آقای ابوذر شمس الدینی چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می نشیند؛ ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار و مشیت الهی چاره ای جز تسلیم و رضا نیست.

اینجانب با نهایت تاسف مصیبت وارده را به خانواده آن بزرگوار، دوستان، آشنایان  و همکاران محترم ایشان در مرکز آموزشی و درمانی شهید بهشتی و جامعه پرستاری تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت احدیت صبوری و شکیبایی بستگان سوگوار را طلب می نمایم؛ که حضرتش فرمود: وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ  .

برای آن مرحوم  علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی را مسئلت می نمایم  .

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد

رییس دانشگاه