کد : 24917-29333      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير    تعداد بازدید : 710
با حضور معاونین دانشجویی فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی و شهید باهنر کرمان؛

نشست اجرایی و عملیاتی شدن گام دوم انقلاب در دانشگاه ها برگزار شد

اولین جلسه تعیین گام دوم انقلاب در دانشگاه ها با حضور معاونین دانشجویی فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی و شهید باهنر کرمان، مدیران فرهنگی دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در این دانشگاه ها در دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، در این جلسه مقرر شد جهت اجرایی وعملیاتی شدن گام دوم انقلاب جلسات متعددی بین دانشگاه ها تشکیل شود واین برنامه به صورت جدی پیگیری شود.

همچنین مقرر شد سر فصل برنامه های گام دوم راه های امید در زندگی که نشاط و پویایی وسرزندگی دانشجورا به دنبال دارد درالویت قرار گیرد.

از دیگر موضوعات این جلسه، بررسی مسئله تعلق خاطر واختلاف زندگی دانشجویی بود که مطرح شد تا نمایندگان دانشگاه ها جهت پیش برد اهداف این طرح پیشنهادات و نظرات خودرا ارائه نمایند و درهمین راستا از یک کارشناس جامعه شناسی نیز استفاده شود.

نظر شما :