۱۳۹۸ شنبه ۲۹ تير
کد : 25281-29279      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير    تعداد بازدید : 1074

پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت الهه حیدری زاده

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت الهه حیدری زاده، دانشجوی رشته دندانپزشکی ورودی 91 پیام تسلیتی صادر کرد.

مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتم زده بـه انتظار بنشیند و این، بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش در فـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت.

خبر ضایعه تاسف بار درگذشت سرکار خانم الهه حیدری زاده به دشواری به باور می نشیند؛ ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار و مشیت الهی چاره ای جز تسلیم و رضا نیست.

اینجانب با نهایت تاسف مصیبت وارده را به خانواده آن بزرگوار، دوستان، آشنایان، جامعه دانشگاهی و دندانپزشکی و دانشجویان دندانپزشکی تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت احدیت صبوری و شکیبایی بستگان سوگوار را طلب می نمایم؛ که حضرتش فرمود: وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ  .

برای آن مرحومه علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی را مسئلت می نمایم .

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد

رییس دانشگاه

گفتنی است خانم الهه حیدری زاده در اثر ایست قلبی درگذشت.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

نظر شما :