۱۳۹۸ دوشنبه ۲۷ خرداد
کد : 25281-28857      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۳ خرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۳ خرداد    تعداد بازدید : 167

تاکید نماینده ولی فقیه در استان بر اطلاع رسانی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در اجتماع نماز عیدفطر

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان بر اطلاع رسانی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در اجتماع نماز عید فطر تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کرمان امروز با حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی در محل دفتر نماینده ولی فقیه در استان به مناسبت اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون دیدار کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این دیدار ضمن تشریح فعالیت های انجام شده در رابطه با این طرح گفت: بسیج ملی کنترل فشار خون در  دو مرحله اجرا می شود، مرحله نخست آن که مرحله اطلاع رسانی، حساس سازی و آگاه سازی جامعه است و از 27 اردیبهشت ماه آغاز شده است.

دکتر حمید رضا رشیدی نژاد افزود: مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون از 18 خردادماه آغاز می شود و تا 15 تیرماه ادامه خواهد یافت.

وی گفت: زنان باردار، افراد بالای 30 سال سن و بیماران کلیوی گروه هدف این بسیج ملی هستند.

به گفته وی همزمان با مرحله عملیاتی و اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون، 400 مرکز درمانی، بهداشتی در سطح دانشگاه علوم پزشکی کرمان آماده ثبت فشار خون مراجعه کنندگان(گروه های هدف) هستند.

وی عنوان کرد: پیش بینی می شود در سطح کشور فشار خون  20 میلیون نفر اندازه گیری و همچنین پیش بینی شده در استان کرمان  هم 700 هزار نفر وارد مرحله غربالگری شوند که 10 تا 15 درصد موارد جدید ابتلا به فشار خون شناسایی می شود.

مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون از 18 خردادماه  آغاز و تا 15 تیرماه ادامه خواهد داشت.

نظر شما :