۱۳۹۸ سه شنبه ۲۹ مرداد
کد : 25281-28767      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ سه شنبه ۷ خرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير    تعداد بازدید : 421

راه اندازی کمپین قلب های یکصدا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان

کمپین قلب های یکصدا به منظور فراهم آوردن شرایط مناسب برای دانشجویان نابینا و ناشنوا امروز در دانشگاه علوم پزشکی کرمان راه اندازی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، مسوول حیطه  کارآفرینی المپیاد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ۸ کشور در این رابطه گفت: یکی از شش حیطه المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور حیطه کارآفرینی و دانشگاه های نسل سوم یعنی دانشگاه های کارآفرین است در این حیطه یکی از آیتم هایی که با دانشجویان کار می شود بحث مسوولیت اجتماعی است.

دکترابوالفضل صلواتی زاده افزود: در بحث مسوولیت اجتماعی دانشجویان یاد می گیرند بخشی از زمان خود را در اختیار فعالیت های اجتماعی قرار دهند.

وی افزود: یکی از فعالیت های اجتماعی این دانشجویان فراهم کردن فایل های صوتی از کتاب های درسی  برای دانشجویان رشته علوم سیاسی دانشگاه شهید باهنر کرمان بود که از بهمن ماه سال گذشته اجرا شد.

وی ادامه داد:دانشجویان نابینا برای تحصیل باید از کتاب های با خط بریل و یا از فایل های صوتی استفاده کنند که یکی از مشکلات این دانشجویان نبود منابع  کافی است.

وی گفت: فراهم آوردن فایل های صوتی برای دانشجویان نابینا مورد  استقبال قرار گرفت به طوری که سایر دانشگاه های استان هم برای اجرای این طرح ملحق شدند  و حدود ۹۰ نفر از دانشجویان که اغلب آنها دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان بودند در کمتر از یک ماه دروس یک ترم رشته علوم سیاسی را برای دانشجویان نابینا به صورت فایل در آوردند.

صلواتی زاده گفت: در این راستا امروز نشستی با حضور دانشجویان فعال در این پویش و با هماهنگی معاونت های دانشجویی فرهنگی، آموزشی و تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

وی ادامه داد: در این نشست خانم عطار پور نماینده انجمن نابینا یان استان کرمان و مدیر مدرسه نابینایان در مورد مشکلات و معضلات نابینا یان و اینکه دانشجویان از چه طریقی می توانند به آنها کمک کنند سخن گفت.

وی اضافه کرد: در این نشست خانم عطار پور بر این موضوع که نابینا یان علاوه بر فایل صوتی کتاب های درسی نیاز به سایر کتاب ها از جمله روانشناسی و آنچه در حوزه سلامت است دارند.

وی ادامه داد: دکتر پرداختی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این نشست آمادگی این معاونت را در انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی دانشجویان نابینا اعلام کرد.

صلواتی زاده گفت: خانم دکتر کهن عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این نشست از تجربیات  خود در رابطه با همکاری با دانشجویان نابینا سخن گفت.

مسوول حیطه کارآفرینی آفرینی المپیاد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ۸ کشور ادامه داد: در این نشست دانشجویان خارجی در حال تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی کرمان  نیز قرار شد در حوزه صوتی کردن کتاب های عربی و انگلیسی به دانشجویان نابینا کمک کنند.

وی افزود:کمپین قلب های یکصدا از اساتید و دانشجویان استقبال می کند که به این جمع بپیوندند.

photo_2019-05-28_14-37-27
photo_2019-05-28_14-40-06