۱۳۹۸ دوشنبه ۲۷ خرداد
کد : 25281-28759      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ سه شنبه ۷ خرداد   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ سه شنبه ۷ خرداد    تعداد بازدید : 123

نشست شورای هماهنگی روابط عمومی های استان کرمان با موضوع بسیج ملی کنترل فشار خون بالا

نشست شورای هماهنگی روابط عمومی های استان کرمان امروز با موضوع بسیج ملی کنترل فشار خون بالا در محل سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در این نشست معاون بهداشتی، مدیر گروه مبارزه با بیمار های و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، طرح بسیح ملی کنترل فشارخون را برای مسئولان روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان تشریح کردند.

تاکید بر استفاده از ظرفیت اطلاع رسانی روابط عمومی های دستگاه های اجرایی استان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این نشست بر استفاده از ظرفیت اطلاع رسانی روابط عمومی های دستگاه های اجرایی استان در رابطه با بسیج ملی کنترل فشار خون بالا تاکید کرد.

دکتر سید وحید احمدی طباطبایی افزود: مرحله اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون از 27 اردیبهشت ماه آغاز و تا 17 خرداد ماه ادامه دارد و انتظار داریم روابط عمومی های دستگاه های اجرایی از ظرفیت این مرحله برای آشنایی کارکنان  زیرمجموعه سازمان خود و خانواده های آنان در رابطه با این بسیج اطلاع رسانی کنند.

وی ادامه داد: مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا از 17 خرداد ماه آغاز می شود و در این مرحله نیز دانشگاه علوم پزشکی کرمان این آمادگی را دارد برای دستگاه های اجرایی که جمعیت پرسنلی آنها زیاد است و همچنین ارباب رجوع زیادی دارند، گروه سیاری برای اندازه گیری فشار خون در محل آن دستگاه مستقر کند.

وی گفت: بسیج ملی کنترل فشار خون برای افراد بالای 30 سال سن، زنان باردار و بیماران مزمن کلیوی اجرا می شود و افراد ی که در این گروه جمعیتی قرار می گیرند می توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی نزدیک به محل سکونت خود و اندازه گیری فشار خون، از وضعیت فشار خون خود مطلع شوند.

وی اضافه کرد: همچنین همه افراد مشمول این طرح، می توانند در صورتی که خودشان دستگاه فشار خون دیجیتال داشته و یا فردی در کنار آنها هستند که  نحوه اندازه گیری فشار خون را می داند، در منزل خود به گرفتن فشار خود اقدام کرده و در سامانه www.salamat.gov.ir ثبت کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در تشریح کمپین ملی کنترل فشار خون گفت: این کمپین 5 هدف اصلی افزایش آگاهی و سواد سلامت جامعه در خصوص فشار خون بالا، ترغیب مردم برای مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی، کاهش مصرف نمک در سطح جامعه، افزایش مصرف غلات و حبوبات و میوه و سبزیجات و در آخر کنترل و درمان بیماری فشار خون را دنبال می کند.

دکتر احمدی طباطبایی ادامه داد:  چند اقدام مهم در خصوص فشار خون بالا  مثل مراجعه منظم به پزشک، مصرف دارو به صورت منظم، رعایت رژیم غذایی کم روغن و کم نمک، داشتن فعالیت بدنی منظم، عدم مصرف سیگار و الکل و کنترل وزن انجام داد.

نظر شما :